Gumiszerviz

Gumiszerviz gumicsere Budapest és Pest megye területén. Hívjon bennünket a fenti telefonszámon ha szeretné gumiabroncsait lecseréltetni. Mobil gumiszerviz házhoz megy így Önnek nem kell fáradnia. A helyszínen elvégezzük a gumiabroncsok cseréjét. Ha már tartósan 7-fok fölé emelkedik a hőmérséklet február vége, március elején és nem várható havazás, fagy akkor érdemes a tavasz kezdetén a téli gumiabroncsokat nyári gumira cserélni. A kerékcserét kényelmesen elvégeztetheti mobil gumis műhelyünk segítségével bárhol ahol szeretné, hiszen a gumis műhelyautóben minden megtalálható ami a helyszíni kerékcseréhez, gumicseréhez és gumijavításhoz kell. Mozgó gumiszerviz szolgáltatás Budapest területén bárhol, SOS azonnal éjjel nappal 0-24-óráig. Pest megye egész területén elérhetőek szolgáltatásaink bárki számára.

gumiszerviz-budapest

Ha szükséges akár egy parkolóban el tudjuk végezni a gumicserét illetve ha kerékre vannak szerelve az abroncsok akkor a kerékcserét. Guruló gumiszerviz műhelyautónk mindennel fel van szerelve, amire csak egy gumisműhelyben szükség lehet. Van speciális légkompresszorunk, kerékszerelő gépünk, amely segítségével könnyen és gyorsan tudjuk a gumit le és felszerelni a felnikre. A felnik kiegyensúlyozása sem gond korszerű számítógép vezérelt kerékcentrírozó berendezésünkkel.

Ameddig mi cseréljük a járművén az abroncsokat, Ön végezheti egyén munkáját, dolgozhat, kikapcsolódhat és el sem kell mozdulni a járművével. Kerékszerelés gyorsan és kedvező áron azonnal helyszíni kiszállással. Felejtse el a gumis műhelyek előtti sorban állást, a feleslegesen

Ha nincs megfelelő gumiabroncsa ügyfelünknek akkor sem kell kétségbe esnie. Vállaljuk a gumiabroncsok beszerzését és helyszíni felszerelését. A szakszerűen és precízen elvégzett kerékcserének köszönhetően biztonságosan autózhat tavasszal és nyáron is. nem csak személyautók, hanem kisteherautó, furgon, teherautó kerékcserét is végzünk kiszállással a helyszínen.

Céges flotta szezonális és alkalmi gumiszerelés kedvező áron! Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha céges autóinak helyszíni gumiszerviz szolgáltatásra van szüksége. Vállaljuk komplett céges autóflották gumi és kerékcseréjét a helyszínen, akár személyautóról van szó akár kisteherautókról. Ne munkaidőben vigyék az alkalmazottak gumicserére a járműveket! Mi kimegyünk a helyszínre és gyorsan hatékonyan elvégezzük a gumicserét akár az összes járművön egyszerre. Korszerű gépeink segítségével bármilyen gumiszerelő gumijavító munkát precízen elvégzünk.

Gumicsere előtt érdemes a gumiabroncsokat felülvizsgálni, nincs-e a felületükön sérülés, vágás, esetleg idegen tárgy, szög csavar. Ha esetleg nem rendelkeznek a megfelelő gumiabroncsokkal akkor vállaljuk a megfelelő méretű és szezonnak megfelelő gumiabroncsok beszerzését és felszerelését is. Szezonális gumicsere esetén figyelünk a gumiabroncsok forgásiránynak megfelelő átszerelésére is, hogy mindegyik gumi megfelelően és egyenletesen kopjon.

Hívjon bennünket árajánlatért a fenti telefonszámon illetve ha vannak kérdései arra is szívesen válaszolunk. Ha kényelmesen és sorban állás nélkül szeretné kicseréltetni a gumiabroncsokat autóján akkor válassza cégünk megbízható és precíz szolgáltatásait.