Top mobil gumis

Top mobil gumis azonnal Budapesten és vonzáskörzetében Non-stop. Hívjon ha segíthetünk. Gumicsere, kerékcsere, gumiabroncs javítás, gumiszerelés. Bikázás, klímatöltés. Éjjel nappal hívhat bennünket akár autópálya mentésre, akár más gumis szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.

Milyen egy jó top mobilgumis cég?

gumiszereles
Megbízható.

Mindenekelőtt megbízható. Fontosnak tartjuk, hogy aki megismeri mobilgumis szolgáltatásainkat és cégünket, az tudja, hogy ránk számíthat. Mivel 100%-os nyitva tartással, éjjel nappal üzemelünk non stop, ezért bármikor bajba kerül, kiszakad a gumiabroncs vagy kátyúba megy az autóval hívjon bennünket és indulunk segíteni.

Az ország útjai meglehetősen rossz állapotban vannak, bizonyos helyeken ez egészen katasztrofális. Az össze-vissza javítgatott aszfalt utak, a kátyúk, az éles járdaszegélyek és a hazánk útjaira jellemző folt hátán folt javítgatás nem tesz jót a gumiabroncsoknak.

Szakszerű kerékcsere és gumijavítás.

A Top mobilgumis szakmailag és tudás szempontjából is meg kell feleljen a követelményeknek. Mi az elmúlt pár évtizedben jelentős mennyiségű gumiszerelésen és kerékcserén vagyunk túl. A mobil gumiszerviz szakma is olyan mint a zongoristáké, minél többet gyakorol valaki annál jobb lesz a munkája, és sokszor már ránézésre tudja a felmerülő problémák okát. A méregdrága gumiabroncsok nem jelentik feltétlenül azt, hogy ezekkel probléma mentes lesz a közlekedés. Illetve ez fordítva is igaz, némely olcsónak számító gumik is kiválóan bírják a gyűrődést és hosszú évekig szolgálják gazdájukat probléma nélkül.

Sos segítség.

A baj általában mindig akkor jön amikor az ember nem számít rá és nincs felkészülve a megoldásra. A másik ismertetője a bajnak, hogy amikor bekövetkezik, segítség sincs a közelben. A baj eme lélektanán talán enyhít a tudat, hogy mindet bárki bárhonnan el tud érni, és segítséget is tud kérni éjjel nappali telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül. Így még annak is segítséget tudunk nyújtani akinek esetleg a semmi közepén megy tönkre a gumija és nem jön segítség. Ha felhív bennünket a lehető leggyorsabban a helyszínre megyünk és segítünk a bajban.

Telefonos ügyfélszolgálat.

Bennünket bármikor hívhat, ha esetleg nem vennénk fel (mert éppen dolgozunk) akkor is visszahívjuk és megoldást találunk a problémára. Senkit nem hagyunk az út szélén, ha esetleg nem vesszük fel akkor is belátható időn belül vissza fogunk csörögni.

Korszerű mobil gumiszerviz autó mindennel felszerelve.

A mobilgumis egy olyan szakma amelyik megköveteli a megfelelő felkészültséget, és olyan szervizautót amely rendelkezik mindazzal a felszereléssel amellyel egy gumiszerviz rendelkezik. A mobilitás elsősorban azt jelenti, hogy mi bárhol, de tényleg bárhol el tudunk végezni egy komplett kerékcserét centrirozással együtt, akár még a Hortobágy közepén is. A munkánk minősége pedig olyan lesz, mintha mindezt egy fullos felszerelt műhelyben csináltuk volna. Ha tehát velünk javíttatja gumiabroncsát vagy cserélteti kerekeit, nem kell kompromisszumokat kötnie. A lehető legjobbat adjuk kiváló áron, gyorsan, megbízható módon.

100% Garancia

Lelkiismeretesen dolgozunk, tehát vállaljuk a felelősséget a munkánkért, ezért minden elvégzett munkára garanciát is adunk. Nem csak magánszemélyeknek végezzük a mobil gumis szolgáltatásainkat, hanem cégek megkeresését is várjuk. Komplett flottás szervizelést is vállalunk, akár szezonális kerékcsere, gumicseréről van szó, akár időszakos gumiabroncs felülvizsgálatról.

Bikázás, klímatisztítás, szűrőcsere, klímatöltés, klíma fertőtlenítés céges autókon is, a  helyszínen.

Mobil szolgáltatásaink igénybevételével pénzt, bosszúságot és rengeteg időt tud megspórolni, hiszen mi a munkaidő után is rendelkezésre tudunk állni. Tehát nem a munkaidőből megy el a járművek karbantartására szánt idő. Részletekért, árajánlatért keresse munkatársunkat.

Ha Önnek is gumicserére, illetve megbízható Top mobilgumisra van szüksége, ne habozzon felhívni bennünket a fenti telefonszámon.