Autópálya mentés

Durrdefektet kapott az autópálya bármelyik szakaszán vagy csak lassan ereszt a gumija? Keressen elérhetőségünkön és a mobilgumis autó máris indul non-stop,
ünnepnapokon is! Sokat látott és tapasztalt kollégánk azonnal indul, hogy mielőbb tudjon segíteni. A Mobilgumis autóink legmodernebb felszereléssel rendelkeznek, gumiabroncsot tudunk biztosítani és a roncsolódott gumit is elszállítjuk.

Defekt javítás, durrdefekt javítás autópályán.

Autópályán a defekt nagyon veszélyes lehet, nem csak magunk, de mások veszélyeztetése miatt is. Lehetőleg azonnal soroljunk a leállósávba, de nem ajánlott nekilátni a kerékcseréhez, mert a forgalom és a nagy sebességgel közlekedő autók miatt balesetveszélyes lehet ez a művelet.Ahogy teheti hívjon segítséget. Mobil gumis szerviz autónk a lehető leghamarabb érkezik. a nap bármely időszakában.Az autópályán történő vezetés a nagyobb sebesség miatt jóval nagyobb vezetési tapasztalatot igényel, mint egy városi közlekedés. Habár az autópályán való közlekedés sokkal biztonságosabb, viszont, ha baj van akkor sokkal nagyobb horderejű lehet a nagy sebesség miatt, mint egy városban történő közlekedés. Elég egy kis vezetési vagy műszaki hiba és meg is van a baj. Ezért jó, ha már autóvezető tanuló korban elsajátítjuk az autópálya vezetői gyakorlatot. Fontos, hogy szervezetünk alkalmazkodni tudjon a nagyobb sebességhez és a gyorsabb reakciókra. A hirtelen eltérő mozgásokat kerüljük (fékezés, sávváltás, hirtelen gyorsítás) mert ez zavarhatja a körülöttünk haladó autósokat, és hirtelen reakciókra kényszerítheti őket. Tartsuk be a jobbra tartás elvet.
A leállósávban csak műszaki hibás járművel tartózkodhat. Kapcsolja be a vészvillogót. Ha defekt vagy durrdefekt miatt a leállósávba kényszerült, biztonságos helyről keresse mobilgumis szolgáltatásunkat amit nonstop hívhat.

Autópályán bárhol is sikerült megállnia, ne felejtse el felvenni Ön és utasai a láthatósági mellényt, és kitenni az elakadást jelző háromszöget. Fokozott figyelemmel és körültekintéssel végezze a háromszög kitételét, főleg rossz látási viszonyoknál. Mikor végzett a biztonsági feladatokkal, hívja a mobilgumis szerviz valamelyikét lehetőleg olyan szerviz segítségét kérje, akik vállalnak autópályás mobilgumi szerelést. Mi ebben is felkészültek vagyunk, szervizautónk minden defektjavításhoz szükséges gépekkel és szerszámokkal fel van szerelve.A lehető leghamarabb indulunk a segítségére hívása beérkezése után.

Autópálya mentés előtt néhány információt kérdezünk Öntől:

  • Információ, hogy mi is történt az autójával
  • A defektet szenvedett autó fajtája és mérete (személygépkocsi, kisbusz,
    furgon)
  • Pontosan hol található az autó ahol a segítségnyújtást kell végezni.
  • Egyéb tényezők amiről érdemes tudnunk (a helyszín körülményei)

Mobil gumiszervizünk bármely időszakban elérhető, akár szélsőséges időjárási körülmények között megoldjuk defektes gondját, bármilyen autóról is legyen szó. Amennyiben nem oldható meg a helyszínen a probléma és járóképtelen lett a jármű, akkor autómentő segítséget küldünk, melyben utasait is hazaszállítjuk. Mobilgumis szolgáltatásunk Budapest és országos szinten is elérhető. Kérjen ajánlatot az elérhetőségeinken, hívjon minket a megadott telefonszámunkon és a szervizautó máris indul.