Kerékszerelés Budapest

Kerékszerelés, Gumicsere, kerékcsere. Kerékszerelés, Kerekek átszerelése, szelepjavítás. Defektjavítás mobil gumiszerviz a helyszínen. Szezonális gumiszerelés, Centrírozás. Gumijavítás. Biztosíték és izzócsere. Mobilgumis 0-24 azonnal Budapesten és Pest megyében SOS. Mikor válasszon bennünket? Röviden: mindig, hiszen olcsó, gyors és kényelmes a mobilgumis szolgáltatást igénybe venni. Ha nincs rá ideje, hogy a gumisnál várakozzon ameddig sorra kerül. Kérhet tőlünk akár defektjavítást, vagy kerékjavítást centrírozással, és kerékcserét.

Dőljön hátra és pihenjen! Most Mi jövünk Önhöz! Még akkor is, ha lapos, kiegyensúlyozatlan gumiabroncs van a járművén, amely vibrációt okoz, vagy szivárog a szelep.

Szezonális gumicserénél is igénybe veheti helyszíni Mobilgumis szolgáltatásainkat akár a téli gumikat kell nyárira cserélni, akár a nyári gumikat kell télire. Szezonális gumi és kerékcsere szolgáltatásainkat is eléri non-stop 0-24-óráig bármikor. Kényelmes és gyors megoldás a mobil gumiszerviz hiszen otthonába vagy a munkahelyére visszük szolgáltatásainkat.

kerekszereles-budapest

Hívjon, ha defektes a kereke és jövünk, segítünk

Defekt elszenvedésekor a legfontosabb teendő, hogy biztonságos helyre tudjunk leparkolni. Ezután keresse mobilgumis szolgáltatásunkat telefonon és megbeszéljük a teendőket.

Főbb szolgáltatásaink:

 • Gumicsere, kerékcsere.
 • Kerékszerelés,
 • Kerekek átszerelése, szelepjavítás.
 • Defektjavítás mobil gumiszerviz a helyszínen.
 • Szezonális gumiszerelés,
 • Centrírozás.
 • Gumijavítás.
 • Biztosíték és izzócsere.
 • Bikázás. Ha lemerült akkumulátora hívjon és segítünk!
 • Akkumulátor csere, töltésmérés, bevizsgáljuk akkumulátorát.
 • Olajcsere, szűrőcsere gyorsan, profi mobil eszközökkel.
 • Szezonális kerékcsere Mobil Gumis szolgáltatásaink keretein belül.
 • Klímatöltés gázzal.
 • Klímatisztítás teljeskörű, pollenszűrő cseréje.

 Gumiszerelés otthonánál, vagy akár munkahelyén.

Főzzön a konyhájában ameddig kicseréljük autója gumiabroncsait. Kedvező áraink és gyors precíz munkánk a garancia arra, hogy a gumiabroncsok a mobilgumisnál jó kezekben vannak! Végezze munkáját, mi addig kicseréljük a parkolóban gumiabroncsait.  Lassan megérkezik a tél itt a téli gumicsere, addig is néhány jó tanács ameddig megérkezik a mobil gumiszerviz.

Nagyon gyorsan a helyszínre érkezünk és megkezdjük a probléma elhárítását, hogy minél előbb folytathassa útját a járművel. Minden problémára megvan a megoldás, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mi a megoldást keressük és többnyire meg is találjuk!

Főleg az időjárási szezon változásakor élénkül meg a forgalom a gumis műhelyekben, ugyanis szereti mindenki az utolsó pillanatra halasztani a gumicserét. Amikor beköszönt az első mínusz, kifejezetten nagy sorállás kezdődik a műhelyeknél. Ilyenkor lehetetlen időpontot kapni gumiszerelésre, és nincs esély arra sem, hogy a várakozók közé beállva majd ránk kerülhet a sor, ugyanis mindenki időpontra jön. Ilyenkor az egyetlen reális esély, hogy a mobilgumisnál lesz még szabad időpont.

Kérjen minden szolgáltatást mobilgumis -tól helyben! Kimegyünk cégéhez és viszünk mindent amire szükség lehet! Ne vigye el a járművekkel való foglalkozás munkatárai, dolgozói idejét! Nem kell hosszú órákig várakozni a gumisműhelyeknél, vagy a szervizben. Akár néhány járműről van szó, akár több tucatról, vállaljuk cégek járműveinek flotta kezelését.

Gumiszerelő szolgáltatásainkat bárki elérheti ha Budapesten vagy környékén lakik, illetve ezen a környéken szeretne mobil gumiszerviz szolgáltatásokat igénybe venni. 

Nem csak magánszemélyeknek kínáljuk mobilgumis szolgáltatásainkat, hanem cégeknek is rendelkezésére állunk flottás gumiszereléssel. Kívánságra a helyszínre visszük járművei gumiabroncsait, és a helyszínen kicseréljük őket. Gumiszerviz a cégénél, ez a megoldás nem csak anyagilag előnyös. Kedvező árakon végezzük mobilgumi szerelő szolgáltatásainkat a helyszínen ami nagyon kényelmes, és a gumiabroncsokat is olcsón szerezzük be, illetve szállítjuk ki. Ezekre az abroncsokra többnyire kátyúgaranciát is ad a forgalmazó illetve gyártó. Az egyetlen kitétele, hogy a garanica érvényesítéséhez csak szakszerviz szerelheti fel őket, és a szerelésről számlával is rendelkezni kell. Egy járművön minimum 4 kerék van amelyik jó minőségű, strapabíró kerekek esetén már jelentős költséget képviselhet. Ezért a kátyúgarancia egyfajta biztosításnak is tekinthető.

Minőség, megbízhatóság

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel és ajánlásokkal, amikor tíz -tizenöt éves gumikat ajánlgatnak megvásárlásra. Néha fel is tesznek hozzá fényképeket ahol látszik, hogy a gumi a helytelen tárolás és az idő múlása miatt már kirepedezett és elvesztette rugalmasságának jelentős részét. Ezt nagyon rossz dolognak tartjuk hiszen, ha a gumiabroncs nem megfelelő minőségű, akkor gyakorlatilag elveszítjük a kapcsolatot a talajjal, és csak a szerencsére bízhatjuk az életünket. 

Kérjen árajánlatot és beszerezzük a gumiabroncsot Önnek, majd a mozgó gumiszervizünk segítségével a helyszínen fel is szereljük. Ha nem szeretne a régi gumikkal kínlódni, és nem tudja, honnan rendeljen gumiabroncsot és ki szerelje fel, akkor válasszon bennünket!

Miért válasszon bennünket?

 • Megbízható szakszerű munkát végzünk évtizedes gyakorlattal és sokezer javított és kicserélt gumiabronccsal.
 • Udvarias képzett gumiszerelő munkatársak.
 • Olcsó mobilgumis árak.
 • Gyorsan megérkezünk a helyszínre.
 • Nagyon kényelmes mobilgumis szolgáltatások.
 • Önnek gyakorlatilag semmi teendője nincs, mi a helyszínen kicseréljük kerekeit, megjavítjuk gumiabroncsát.
 • 0-24-óráig dolgozunk.
 • Mobilgumis szervizautóval megyünk a helyszínre ez gyakorlatilag egy berendezett gumisműhely.
 • Bármikor hívhat.
 • Flottakezelést is vállalunk.

 A Mobilgumi SOS helyszíni gumiabroncs szerviz kényelmesebb, idő és költséghatékonyabb, mint megkísérelni a járművel bejutni egy gumis műhelybe. Cégünk segítségével rendeljen gumiabroncsokat online, ütemezze a kerékcserét akkor amikor Önnek a legjobb, mi pedig megjelenünk az Ön által kiválasztott időintervallumban, és elvégezzük ugyanazokat a gumis munkákat a helyszínen, ami miatt gumis műhelybe ment volna.

Precíz munkát végzünk, a legjobb bizonyíték erre ügyfeleink, akik elégedettek a munkánkkal, és legközelebb is bennünket hívnak ha mobilgumis szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni.

Számítógépes kerék centrírozásunk segítségével megszűnik a kerék kiegyensúlyozatlansága, megszűnik a rezgés, amelyet a kerekek felől tapasztalt.

Nem csak a szezonális kerékcsere elvégzésében tudunk segíteni, hanem sokféle egyéb karbantartási munkát le tudunk venni ügyfeleink válláról. Akkumulátor csere, olaj és szűrőcsere a helyszínen, autó klíma tisztításautóklíma fertőtlenítés, utántöltés bárhol.

Autó, teherautó, munkagép gumiabroncs javítás, kerékszerelés, centrírozás a helyszínen garanciával 0-24.

Jól hangzik? Akkor tegyen próbára bennünket és hívjon telefonon, hogy időpontot és helyszínt egyeztessünk.