Mobil autóklíma tisztítás, fertőtlenítés

Mobil autóklíma tisztítás, fertőtlenítés helyszíni kiszállással. Szeretné kitisztíttatni autója klímarendszerét? Hívjon bennünket. Azonnal árajánlatot adunk a klímatisztításra. Nem kell mennie járművével sehova, mi megyünk Önhöz és elvégezzük a kívánt munkákat. Az autóklíma tisztítás fontos dolog, hiszen zárt ablakoknál a jármű szellőzőrendszeréből jut a levegő a tüdőnkbe. Magyarul azt a levegőt szívjuk be ami keresztül megy az autó szellőző és klíma járatain. Ezeknek a tisztítása közvetlenül befolyásolhatja egészségünket. A klímarendszert tehát nem tisztítható ki bármivel, hiszen a tüdőnk kényes szervünk és nagyon érzékeny a vegyszeres levegőre.

klima-tisztitas

Nem csak a szellőző és klímarendszert kell megtisztítani bizonyos időközönként évente legalább egyszer, hanem a szellőztető rendszerben található szűrők is cserére szorulnak. Ezek biztosítják, hogy akkor is tiszta levegőt szívjunk be ha egy hengerfejes német dízelautó megy előttünk, hatalmas fekete felhőket fújva ránk, vagy akár egy homokviharba kerülünk. A saját kezű klímatisztítás illetve szellőztető rendszer tisztítás nem lesz tökéletes. A kapható anyagok jelentős részét egyszerűen bele kell fújni a rendszerbe, és azok elpárologva fejtik ki hatásukat. Ha tele nyomjuk a szellőző rendszert annak  a legritkább esetben lesz jó vége, valószínűbb, hogy a következő hetekben a kipárolgott vegyi anyagokat fogjuk belélegezni. A szűrők szivacsos szerkezete sem szereti a befújt vegyi anyagokat, hiszen a légszűrők megakadályozzák a légtérbe jutást, feltéve ha a tisztítószer nem marja szét őket. A klímatisztítás során minden pollen méretű részecskétől és anyagtól megtisztítjuk az autó szellőztető rendszerét, hogy a járműben ülők csak tiszta és hűvös levegőt lélegezzenek be.

A szűrők megfelelő cseréjével megoldható, hogy ne tömődjenek el idő előtt elzárva a friss és kondícionált levegő szabad áramlását.

autoklima-tisztitas

A habbal történő klímatisztítás segít a kellemetlen szagokat és bűzt eltávolítani a klímarendszerből, az ózonos fertőtlenítés pedig a baktériumok és egyéb ártalmas tényezőket hivatott eltávolítani a jármű szellőztető rendszeréből.

A fertőzések jelentős részét sajnos a modern klímaberendezések használata okozza, főleg ha csak használják őket de az időszakos fertőtlenítést illetve klímatisztítást elhanyagolják. A belélegzett levegő akkor sem lenne teljesen ártalmatlan utazás közben, ha nem lennének fertőzést okozó baktériumok a levegőben amelyek nagy sebességgel érkeznek a kocsi belsejébe a külső levegővel. A benzingőz, olajpára, vagy az apró korom részecskék amelyek elsősorban a dízel járművekből kerülnek a levegőbe, eleve olyan veszélyesek, hogy hiba lenne szűrés nélkül belélegezni őket.

A járműben a hőcserélőn lecsapódó pára elvileg lefolyik a jármű aljára ahonnan el tud távozni. Azonban a nedves pára eleve olyan közeg amelyikben a baktériumok és fertőzés okozó anyagok szívesen megtelepednek. Ezért a klíma tisztítása nagyon fontos, ha nem akarjuk egészségünket veszélyeztetni.

Mobil klímatisztító szolgáltatásunk bárhol elérhető Önnek csak az a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot a fenti telefonszám felhívásával. Célszerű az autó klíma fertőtlenítést még a nagy kánikula beköszönte előtt elvégezni.

Hívjon ha klímafertőtlenítésre, autó klímatöltés -re van szüksége!