Mobil Autóklíma töltés

Mobil autóklíma töltés kiszállással Budapesten, megrendelőnk által kiválaszott helyszínen. Kimegyünk és a helyszínen feltöltjük klímáját. Nyáron a nagy melegben és télen a párásabb időben nagy komfortérzetet  nyújt a klímaberendezés. Ezt a rendszert időnként karban kell tartani. Érdemes évenként  egyszer tisztítani és fertőtleníteni. A nem használt klímát is havi egyszer szükséges megjáratni. Télen  segítségünkre van abban, hogy a párát is eltávolítsa az ablakokról. A klímarendszer megjáratásával (legalább havonként), megnöveljük az  élettartalmát.

A működése a klímának az, hogy a teljes hálózatrendszerén keringeti a  gázt. Minimális gázveszteség mindig akad, mivel lehetetlen teljesen zárt  rendszert létrehozni. Ezért van szükség az évenkénti átvizsgálásra, ha  kell utántöltésre.

A pollenszűrőt is éves gyakorisággal kell cserélni és a rendszert  fertőtleníteni, mert mindenféle baktériumok, atkák, gombák megtelepszenek rajtuk, ezzel károsítva az autóban utazók egészségét.


Mobil autóklíma töltés munkafolyamata.

Először is a klímarendszer ellenőrzését végezzük el, megvizsgáljuk, hogy  minden alkatrésze működik. Megmérjük a rendszer nyomását, nyomáspróbát végzünk. Ha ilyenkor esik a nyomás az arra utal, hogy valahol szivárog a rendszer és fölösleges rátölteni. Ebben az esetben meg kell keresni a szivárgás helyét. Amennyiben jó a klímarendszer és tartja a nyomást akkor lehet vákumolni. Ezután a gyárilag megszabott gáz mennyiséggel töltjük fel a rendszert. Utoljára, ellenőrizzük a nyomást és a rendszer által az utastérbe befújt  levegő hőmérsékletét.

Hívja mobilgumis szolgáltatásunkat és megoldjuk autójának klíma
karbantartását is.