Mobil Autóklíma töltés

Mobil autóklíma töltés kiszállással Budapesten, megrendelőnk által kiválaszott helyszínen. Kimegyünk és a helyszínen feltöltjük klímáját. Nyáron a nagy melegben és télen a párásabb időben nagy komfortérzetet  nyújt a klímaberendezés. Ezt a rendszert időnként karban kell tartani. Érdemes évenként  egyszer tisztítani és fertőtleníteni. A nem használt klímát is havi egyszer szükséges megjáratni. Télen  segítségünkre van abban, hogy a párát is eltávolítsa az ablakokról. A klímarendszer megjáratásával (legalább havonként), megnöveljük az  élettartalmát.

A működése a klímának az, hogy a teljes hálózatrendszerén keringeti a  gázt. Minimális gázveszteség mindig akad, mivel lehetetlen teljesen zárt  rendszert létrehozni. Ezért van szükség az évenkénti átvizsgálásra, ha  kell utántöltésre.

A pollenszűrőt is éves gyakorisággal kell cserélni és a rendszert  fertőtleníteni, mert mindenféle baktériumok, atkák, gombák megtelepszenek rajtuk, ezzel károsítva az autóban utazók egészségét.


Mobil autóklíma töltés munkafolyamata.

Először is a klímarendszer ellenőrzését végezzük el, megvizsgáljuk, hogy  minden alkatrésze működik. Megmérjük a rendszer nyomását, nyomáspróbát végzünk. Ha ilyenkor esik a nyomás az arra utal, hogy valahol szivárog a rendszer és fölösleges rátölteni. Ebben az esetben meg kell keresni a szivárgás helyét. Amennyiben jó a klímarendszer és tartja a nyomást akkor lehet vákumolni. Ezután a gyárilag megszabott gáz mennyiséggel töltjük fel a rendszert. Utoljára, ellenőrizzük a nyomást és a rendszer által az utastérbe befújt  levegő hőmérsékletét.

Minőség, megbízhatóság

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel és ajánlásokkal, amikor tíz -tizenöt éves gumikat ajánlgatnak megvásárlásra. Néha fel is tesznek hozzá fényképeket ahol látszik, hogy a gumi a helytelen tárolás és az idő múlása miatt már kirepedezett és elvesztette rugalmasságának jelentős részét. Ezt nagyon rossz dolognak tartjuk hiszen, ha a gumiabroncs nem megfelelő minőségű, akkor gyakorlatilag elveszítjük a kapcsolatot a talajjal, és csak a szerencsére bízhatjuk az életünket. 

Kérjen árajánlatot és beszerezzük a gumiabroncsot Önnek, majd a mozgó gumiszervizünk segítségével a helyszínen fel is szereljük. Ha nem szeretne a régi gumikkal kínlódni, és nem tudja, honnan rendeljen gumiabroncsot és ki szerelje fel, akkor válasszon bennünket!

Autó, teherautó, munkagép gumiabroncs javítás, kerékszerelés, centrírozás a helyszínen garanciával 0-24.

 Mobilgumis azonnal Budapesten és Pest megyében SOS.

Mikor válasszon bennünket? Röviden: mindig, hiszen olcsó, gyors és kényelmes a mobilgumis szolgáltatást igénybe venni. Ha nincs rá ideje, hogy a gumisnál várakozzon ameddig sorra kerül. Kérhet tőlünk akár defektjavítást, vagy kerékjavítást centrírozással, és kerékcserét.

Jól hangzik? Akkor tegyen próbára bennünket és hívjon telefonon, hogy időpontot és helyszínt egyeztessünk.

Gumiszerelés otthonánál, vagy akár munkahelyén.

Főzzön a konyhájában ameddig kicseréljük autója gumiabroncsait. Kedvező áraink és gyors precíz munkánk a garancia arra, hogy a gumiabroncsok a mobilgumisnál jó kezekben vannak! Végezze munkáját, mi addig kicseréljük a parkolóban gumiabroncsait.  Lassan megérkezik a tél itt a téli gumicsere, addig is néhány jó tanács ameddig megérkezik a mobil gumiszerviz.

Nagyon gyorsan a helyszínre érkezünk és megkezdjük a probléma elhárítását, hogy minél előbb folytathassa útját a járművel. Minden problémára megvan a megoldás, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mi a megoldást keressük és többnyire meg is találjuk!

Főleg az időjárási szezon változásakor élénkül meg a forgalom a gumis műhelyekben, ugyanis szereti mindenki az utolsó pillanatra halasztani a gumicserét. Amikor beköszönt az első mínusz, kifejezetten nagy sorállás kezdődik a műhelyeknél. Ilyenkor lehetetlen időpontot kapni gumiszerelésre, és nincs esély arra sem, hogy a várakozók közé beállva majd ránk kerülhet a sor, ugyanis mindenki időpontra jön. Ilyenkor az egyetlen reális esély, hogy a mobilgumisnál lesz még szabad időpont.

Kérjen minden szolgáltatást mobilgumistól helyben! Kimegyünk cégéhez és viszünk mindent amire szükség lehet! Ne vigye el a járművekkel való foglalkozás munkatárai, dolgozói idejét! Nem kell hosszú órákig várakozni a gumisműhelyeknél, vagy a szervizben. Akár néhány járműről van szó, akár több tucatról, vállaljuk cégek járműveinek flotta kezelését.

Főbb szolgáltatásaink:

 • Gumicsere, kerékcsere.
 • Kerékszerelés,
 • Kerekek átszerelése, szelepjavítás.
 • Defektjavítás mobil gumiszerviz a helyszínen.
 • Szezonális gumiszerelés,
 • Centrírozás.
 • Gumijavítás.
 • Biztosíték és izzócsere.
 • Bikázás. Ha lemerült akkumulátora hívjon és segítünk!
 • Akkumulátor csere, töltésmérés, bevizsgáljuk akkumulátorát.
 • Olajcsere, szűrőcsere gyorsan, profi mobil eszközökkel.
 • Szezonális kerékcsere Mobil Gumis szolgáltatásaink keretein belül.
 • Klímatöltés gázzal.
 • Klímatisztítás teljeskörű, pollenszűrő cseréje.

 

Gumiszerelő szolgáltatásainkat bárki elérheti ha Budapesten vagy környékén lakik, illetve ezen a környéken szeretne mobil gumiszerviz szolgáltatásokat igénybe venni. 

Nem csak magánszemélyeknek kínáljuk mobilgumis szolgáltatásainkat, hanem cégeknek is rendelkezésére állunk flottás gumiszereléssel. Kívánságra a helyszínre visszük járművei gumiabroncsait, és a helyszínen kicseréljük őket. Gumiszerviz a cégénél, ez a megoldás nem csak anyagilag előnyös. Kedvező árakon végezzük mobilgumi szerelő szolgáltatásainkat a helyszínen ami nagyon kényelmes, és a gumiabroncsokat is olcsón szerezzük be, illetve szállítjuk ki. Ezekre az abroncsokra többnyire kátyúgaranciát is ad a forgalmazó illetve gyártó. Az egyetlen kitétele, hogy a garancia érvényesítéséhez csak szakszerviz szerelheti fel őket, és a szerelésről számlával is rendelkezni kell. Egy járművön minimum 4 kerék van amelyik jó minőségű, strapabíró kerekek esetén már jelentős költséget képviselhet. Ezért a kátyúgarancia egyfajta biztosításnak is tekinthető.Hívja mobilgumis szolgáltatásunkat és megoldjuk autójának klíma
karbantartását is.