Mobilgumis

Mobilgumis Budapesten és Pest megyében. Mobil Gumiszerviz azonnal. Ha defektes lett a gumija és nem tud járművével tovább menni, hívjon bennünket. Gyors és hatékony segítséget nyújtunk defekt esetén. Gumijavítás SOS, kerékszerviz mobil szervizautóval 0-24-óráig. Korszerű gépjárművünkön egy komplett gumijavító üzem felszerelése megtalálható, gumilehúzó és felszerelő gép, számítógépes kerék centírozás.

Hívása esetén azonnal indulunk, mindegy hol szenvedett defektet, és mindegy, hogy milyen napszakban.

Ügyeletes mobilgumis járművünkkel a helyszínre megyünk, és megjavítjuk defektes gumiabroncsát, hogy Ön azonnal tovább indulhasson. Professzionális szervizháttérrel és magas fokú szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk a gumijavítás szakterületén. Szolgáltatásainkat olcsó kedvező áron végezzük. Számunkra fontos az elégedett ügyfél, hiszen legközelebb is minket fog hívni ha meg van elégedve a munkánkkal.

Gumi szerviz otthonában vagy munkahelyén!

Akkor is hívhat bennünket, ha nincs rá ideje, hogy a gumisnál várakozzon ameddig sorra kerül. Kényelmes és gyors megoldás a mobil gumiszerviz hiszen otthonába vagy a munkahelyére visszük szolgáltatásainkat. Kérhet tőlünk akár defektjavítást, vagy kerékjavítást centírozással, és kerékcserét. Szezonális gumicserénél is igénybe veheti helyszíni Mobilgumis szolgáltatásainkat akár a téli gumikat kell nyárira cserélni, akár a nyári gumikat kell télire. Szezonális gumi és kerékcsere szolgáltatásainkat is eléri non-stop 0-24-óráig bármikor.

Nagyon fontos, hogy az általunk végzett gumijavítás után a centírozást is elvégezzünk speciális centírozó gépünk segítségével. Miért fontos a centrírozás? Ha a gumiabroncs felszerelése után a kerék nem megfelelően van kiegyensúlyozva, akkor egy bizonyos sebesség felett a jármű rázkódni kezd. Ez a jármű alkatrészeire és a közlekedési komfortérzetre is rossz hatással van. A rezgés búgással és egyéb furcsa zajjal jár, amellett a jármű kerekei is egyenetlenül fognak kopni, így pedig a jármű rövid idő elteltével balesetveszélyes lesz. Akármilyen szakszerűen és precízen szerelnek fel egy gumiabroncsot a felnire, minimális az esélye, hogy a súlyelosztása megfelelő lesz. Ezért a megfelelő centrírozás nagyon fontos a kerekek felszerelése előtt.

Miért válasszon bennünket?

 • Megbízható szakszerű munkát végzünk évtizedes gyakorlattal és sokezer javított és kicserélt gumiabronccsal.
 • Udvarias képzett gumiszerelő munkatársak.
 • Olcsó mobilgumis árak.
 • Gyorsan megérkezünk a helyszínre.
 • Nagyon kényelmes mobilgumis szolgáltatások.
 • Önnek gyakorlatilag semmi teendője nincs, mi a helyszínen kicseréljük kerekeit, megjavítjuk gumiabroncsát.
 • 0-24-óráig dolgozunk.
 • Mobilgumis szervizautóval megyünk a helyszínre ez gyakorlatilag egy berendezett gumisműhely.
 • Bármikor hívhat.
 • Flottakezelést is vállalunk.

 A Mobilgumi SOS helyszíni gumiabroncs szerviz kényelmesebb, idő és költséghatékonyabb, mint megkísérelni a járművel bejutni egy gumis műhelybe. Cégünk segítségével rendeljen gumiabroncsokat online, ütemezze a kerékcserét akkor amikor Önnek a legjobb, mi pedig megjelenünk az Ön által kiválasztott időintervallumban, és elvégezzük ugyanazokat a gumis munkákat a helyszínen, ami miatt gumis műhelybe ment volna. 

Nem csak a szezonális kerékcsere elvégzésében tudunk segíteni, hanem sokféle egyéb karbantartási munkát le tudunk venni ügyfeleink válláról. Akkumulátor csere, olaj és szűrőcsere a helyszínen, autó klíma tisztításautóklíma fertőtlenítés, utántöltés bárhol.

Autó, teherautó, munkagép gumiabroncs javítás, kerékszerelés, centrírozás a helyszínen garanciával 0-24.

Főbb mobilgumi szerviz szolgáltatásaink:

 • Defektjavítás mobil gumiszervizzel a helyszínen.
 • Gumicsere, kerékcsere.
 • Szezonális gumiszerelés, centrírozás.

Ha nincs ideje gumishoz járni, és várakozni a hosszú várólistán akkor hívjon bennünket és segítünk a gumik fel és leszerelésében. Akkor megyünk amikor ügyfeleinknek is megfelelő, hiszen bármikor hívhat bennünket. Ha a munkahelyén tartózkodik, a járműve pedig a parkolóban van, akkor is hívhat bennünket, hiszen ameddig Ön dolgozik, addig mi a parkolóban lévő járművének gumiját meg tudjuk javítani, vagy a szükséges szezonális kerékcserét el tudjuk végezni. Mobilgumis szolgáltatásainkat bárhonnan el tudja érni csak hívjon bennünket!

Ügyfélszolgálatunk non-stop várja hívását minden nap 0-24 óráig hétvégén, munkaszüneti illetve ünnepnapokon is. Ha bennünket hív nem okozunk csalódást hiszen nagyon sokat választottak már bennünket, és hívnak újra akár szezonális gumicseréről van szó, akár alkalmi defektjavításról.

Egyéb elérhető szolgáltatásaink:

 • Biztosíték és izzócsere.
 • Bikázás. Ha lemerült akkumulátora hívjon és segítünk!
 • Akkumulátor csere, töltésmérés, bevizsgáljuk akkumulátorát.
 • Olajcsere, szűrőcsere gyorsan, profi mobil eszközökkel.
 • Szezonális kerékcsere Mobil Gumis szolgáltatásaink keretein belül.
 • Klímatöltés gázzal.
 • Klímatisztítás teljeskörű, pollenszűrő cseréje.

Gumiabroncsokra van szüksége?

Hívjon bennünket, mindenféle gumiabroncs beszerzését és felszerelését vállaljuk, kedvező áron. Ezt nem lehet egyszerűbben! Válassza ki járművére a szükséges gumikat, rendelje meg és mi a helyszínen felszereljük Önnek. Vállaljuk személyautók, sportautók, alacsony has magasságú sportautók, motorkerékpár, munkagépek, és kisteherautók helyszíni gumiszerelését, kerék illetve gumicseréjét. Házhoz visszük mobil gumiszerviz szolgáltatásainkat Önnek.

Gumiszervizre van szüksége? Hívjon bennünket a fenti számon, és indulunk.

Kényelem és hatékonyság akár otthonában, akár a munkahelyén: Mobil Gumis.

Nem csak magánszemélyek részére vállaljuk mobil gumijavító, gumiszerviz szolgáltatásainkat, hanem cégeknek is lehetőségük van flottakezelés szolgáltatásainkat igénybe venni. Ne vigye el a járművekkel való foglalkozás munkatárai, dolgozói idejét! Nem kell hosszú órákig várakozni a gumisműhelyeknél, vagy a szervizben. Kérjen minden szolgáltatást mobilgumistól helyben! Kimegyünk cégéhez és viszünk mindent amire szükség lehet! Akár néhány járműről van szó, akár több tucatról, vállaljuk cégek járműveinek flotta kezelését:

 • Helyszíni gumiszerelés,
 • Defekt javítás SOS kiszállással,
 • Gumicsere, szezonális gumik cseréje, centírozása, felülvizsgálata.
 • Gumik beszerzése, felszerelése, gumik tárolása gumihotel. Nálunk tárolhatja a gumikat a következő szezonig.
 • Zárnyitás, kulcsprogramozás,
 • Elektromos problémák elhárítása, bikázás, akkumulátor töltés.
 • Olajcsere, szűrők cseréje.
 • Szélvédő javítás.

Mobilgumis szervizautónk a legmodernebb felszereléssel rendelkezik, szinte minden feladatra van beépített modern számítógép vezérlésű gépünk, akár gumiszerelésről, akár centírozásról, akár számítógépes kulcstanításról legyen szó. A legbonyolultabb dolgokat és kéréseket is igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt gyorsan és szakszerűen megoldani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Jól felszerelt autónkkal gyors és hatékony megoldásokat tudunk nyújtani minden esetben. A helyszíni kiszállás kényelmét nyújtjuk a szakszerű, gyors kiszolgálás mellett.

Ha Önnek is szüksége van flottakezelésre vagy a fenti szolgáltatások közül bármelyikre, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk! Keressen bennünket a fenti telefonszámon.