Mobil gumiszerelő

Mobilgumis Budapesten és Pest megyében, hívjon, akár azonnal indulunk. Gumiszerelés az Ön otthonánál, vagy akár munkahelyén. Végezze munkáját, mi addig kicseréljük a parkolóban gumiabroncsait. Kedvező áraink és gyors precíz munkánk a garancia arra, hogy a gumiabroncsok a mobilgumisnál jó kezekben vannak! Lassan megérkezik a tél itt a téli gumicsere, addig is néhány jó tanács ameddig megérkezik a  mobil gumiszervíz

Minőség, megbízhatóság

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel és ajánlásokkal, amikor tíz -tizenöt éves gumikat ajánlgatnak megvásárlásra. Néha fel is tesznek hozzá fényképeket ahol látszik, hogy a gumi a helytelen tárolás és az idő múlása miatt már kirepedezett és elvesztette rugalmasságának jelentős részét. Ezt nagyon rossz dolognak tartjuk hiszen, ha a gumiabroncs nem megfelelő minőségű, akkor gyakorlatilag elveszítjük a kapcsolatot a talajjal, és csak a szerencsére bízhatjuk az életünket. 

Kérjen árajánlatot és beszerezzük a gumiabroncsot Önnek, majd a mozgó gumiszervizünk segítségével a helyszínen fel is szereljük. Ha nem szeretne a régi gumikkal kínlódni, és nem tudja, honnan rendeljen gumiabroncsot és ki szerelje fel, akkor válasszon bennünket!

Autó, teherautó, munkagép gumiabroncs javítás, kerékszerelés, centrírozás a helyszínen garanciával 0-24.

 Mobilgumis azonnal Budapesten és Pest megyében SOS.

Mikor válasszon bennünket? Röviden: mindig, hiszen olcsó, gyors és kényelmes a mobilgumis szolgáltatást igénybe venni. Ha nincs rá ideje, hogy a gumisnál várakozzon ameddig sorra kerül. Kérhet tőlünk akár defektjavítást, vagy kerékjavítást centrírozással, és kerékcserét.

A használt gumiabroncsok ismertető jelei.

Sokszor találkozunk olyan hirdetésekkel és ajánlásokkal, amikor tíz tizenöt éves gumikat ajánlgatnak megvásárlásra. Többször fel is tesznek hozzá fényképeket ahol látszik, hogy a gumi a helytelen tárolás és az idő múlása miatt már kirepedezett és elvesztette rugalmasságának jelentős részét. Ezt nagyon rossz dolognak tartjuk, hiszen ha a gumiabroncs nem megfelelő minőségű, akkor gyakorlatilag elveszítjük a kapcsolatot a talajjal, és csak a szerencsére bízhatjuk az életünket. Mielőtt a kétes eredetű gumikat megvásároljuk nem árt ha tisztában vagyunk néhány dologgal.

A gumiabroncs gyártása során jelentős mennyiségű kiegészítő vegyi anyagot és állományjavítót kevernek a gumiabroncsba, hogy a gumi szerkezet öregedését meggátolják. A gumiabroncsok a legritkább esetben vannak ideális körülmények között tárolva. Az az általános, hogy valami félreeső helyen lerakják, ahol tűz rá a nap, esik az eső, hó stb. A legritkább esetben árul valaki úgy gumiabroncsot, hogy azt tíz évig szobahőmérsékleten fénytől védve tárolta. Márpedig a guminak fontos lenne a megfelelő tárolás, és a szezonnak megfelelő használat is a tartóssághoz.

Mit kell nézni az autógumin, honnan tudom, hogy használható-e vagy már nem ajánlott?

Akinek már volt új gumiabroncsa az tudja, hogy az új gumi „illatos” nagyon rugalmas, szép egybefüggő a felülete, sötétszürke színű. A gumi futófelülete pedig egyenletes, mély barázdákkal.  A használt gumi viszont az idő múlásával elkezd repedezni, először csak hajszálrepedések jelennek meg rajta, majd egyre durvább lesz a felülete, míg végül valahol kiszakad. Mozgó gumisként számtalanszor találkoztunk szezonális gumicserén olyan gumival amely gyakorlatilag a végét járta, és kész szerencse, hogy nem okozott katasztrófát. 

A repedezés a gumi szerkezetének a merevedéséből adódó jelenség. Amikor elkezd öregedni a gumiabroncs a felülete a levegő és a levegőben lévő kemikáliák hatására megkeményedik és pókhálószerű repedések jelennek meg rajta. Folyamatosan veszít a rugalmasságából, és az idő múlásával elveszíti az összes kedvező tulajdonságát. A DOT szám tartalmazza a gyártási évszámot. Ez ha lehet ne legyen 4-5 évnél régebbi. Aki nagyon öreg gumiabroncson száguldozik, gyakorlatilag orosz rulettet játszik, a saját és mások életével. Ha a gumiabroncs vásárlásakor nem tudunk meggyőződni a gumi gyártási idejéről, (mert mondjuk kicsiszolták a DOT számot) akkor inkább ne vegyük meg azt az abroncsot. Még az olcsóbb új (de amúgy használható) kínai abroncs is jobb mint a kirepedezett, elfáradt régi gumi. Sok nagy márkának van olcsóbb gumiváltozata is, amelyik a hazai utakra tökéletesen megfelelnek (mert nálunk nincs olyan magas sebességindex mint mondjuk Németországban, ahol akár 250km/órával is száguldozhatnánk..) például a Laufenn a Hankook gyártása, kiváló minőségű gumi fele áron.

A gumi futófelülete se legyen teljesen lekopva hiszen a kerék alá került folyadékot ki kell nyomni a kerék alól, és a barázdáknak a fékezés hatékonysága mellett a vízkiszorítással is meg kell küzdeniük, különben a jármű felúszik a víz tetejére és létrejön a rettegett aquaplaning.

Nagyon gyorsan a helyszínre érkezünk és megkezdjük a probléma elhárítását, hogy minél előbb folytathassa útját a járművel. Minden problémára megvan a megoldás, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mi a megoldást keressük és többnyire meg is találjuk!

Főleg az időjárási szezon változásakor élénkül meg a forgalom a gumis műhelyekben, ugyanis szereti mindenki az utolsó pillanatra halasztani a gumicserét. Amikor beköszönt az első mínusz, kifejezetten nagy sorállás kezdődik a műhelyeknél. Ilyenkor lehetetlen időpontot kapni gumiszerelésre, és nincs esély arra sem, hogy a várakozók közé beállva majd ránk kerülhet a sor, ugyanis mindenki időpontra jön. Ilyenkor az egyetlen reális esély, hogy a mobilgumisnál lesz még szabad időpont.

Ha nem szeretne a régi gumikkal kínlódni, és nem tudja, honnan rendeljen gumiabroncsot és ki szerelje fel, akkor válasszon bennünket! Kérjen árajánlatot és beszerezzük a gumiabroncsot Önnek, majd a mozgó gumiszervizünk segítségével a helyszínen fel is szereljük.

Gumiszerelő szolgáltatásainkat bárki elérheti ha Budapesten vagy környékén lakik, illetve ezen a környéken szeretne mobil gumiszerviz szolgáltatásokat igénybe venni. 

Nem csak magánszemélyeknek kínáljuk mobilgumis szolgáltatásainkat, hanem cégeknek is rendelkezésére állunk flottás gumiszereléssel. Kívánságra a helyszínre visszük járművei gumiabroncsait, és a helyszínen kicseréljük őket. Gumiszerviz a cégénél, ez a megoldás nem csak anyagilag előnyös. Kedvező árakon végezzük mobilgumi szerelő szolgáltatásainkat a helyszínen ami nagyon kényelmes, és a gumiabroncsokat is olcsón szerezzük be, illetve szállítjuk ki. Ezekre az abroncsokra többnyire kátyúgaranciát is ad a forgalmazó illetve gyártó. Az egyetlen kitétele, hogy a garanica érvényesítéséhez csak szakszerviz szerelheti fel őket, és a szerelésről számlával is rendelkezni kell. Egy járművön minimum 4 kerék van amelyik jó minőségű, strapabíró kerekek esetén már jelentős költséget képviselhet. Ezért a kátyúgarancia egyfajta biztosításnak is tekinthető.

Hívjon bennünket a fent látható telefonszámra kattintva.