Defektjavítás, centrírozás Budapest

Gumiszerelés, defektjavítás centrírozással Budapesten és Pest megyében. Korszerű mindennel felszerelt szervizautó, komplett gumis műhely egy járműben. Gumiabroncs szerelő gép, felni lehúzó és felni szerelő, centrírozó gép. Gyors, pontos munkavégzés, kedvező árakon dolgozunk helyszíni kiszállással. Szolgáltatásainkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének sok időt tölteni a gumisra várva, vagy időpontra menni 2-3 hét múlva. Ha bennünket választ a helyszínen kicseréljük a jármű gumiabroncsait az évszaknak megfelelőre. Centrírozzuk és az előírt nyomásértékre fújjuk az abroncsokat.

mozgo-gumis-budapest

A gumik átcserélésének, a szezonális gumiszerelés időszakában várólistáról lehet csak időpontot kapni. Ez azért van mert főleg ha hirtelen köszönt be az időjárás változás sokan az utolsó pillanatokra halasztják a kerekek átcserélését.

Mobil gumiszerviz szolgáltatások

A gumiszerelés és centírozás időigényes munka, precízen kell a centrírozást végezni. A kerekek futásának a központosítása kihat a jármű teljesítményére, fogyasztására, stabilitására és még a zajszintre is, hiszen ha nem jól centríroznak akkor hangja lesz a kerekeknek amely zavaró menet közben.

A defektjavítás Budapesten történhet előzetes megbeszélés alapján. Ilyenkor a kért időpontban házhoz megyünk mobilgumis szervizautónkkal, és a helyszínen elvégezzük a kért munkákat. Tevékenységeink körében a helyszíni klímatisztítás ugyanúgy helyet kap, mint az ózonos fertőtlenítés is. Hiszen ez is elvégezhető a helyszínen anélkül, hogy a járműnek meg kellene mozdulnia.

mobil-gumiszereles-budapest

Ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, hiszen egy elégedett ügyfél hozza majd a többi megrendelés és a következő munkát. Ezért úgy dolgozunk ahogy azt mi másoktól is elvárnánk.

Nem csak Budapesten elérhetőek szolgáltatásaink, hanem Pest megye bármely részéről hívhatnak bennünket.

Hogyan zajlik a mobilgumis munkavégzés? Ügyfelünk felhív bennünket, és egyeztetünk időpontot, valamint helyszínt, hova kell menni pontosan. A megjelölt időpontban a mobil gumis műhellyel a helyszínre megyünk, és elvégezzük a kért szolgáltatásokat. Egyedül annyi kérésünk van, hogy a gépjármű körül elegendő hely legyen. Így hozzá tudunk férni az autóhoz, és a kért szolgáltatásokat el tudjuk végezni.

A mobilgumis autó egy közepes méretű dobozos furgon, annyi helyre van szükségünk, hogy a gumicserés autó környékén le tudjunk parkolni vele.

Mikor célszerű a mobilgumis szolgáltatást választani? Mindenképp időben. A gumiabroncsok kötik össze a gépjárművet az útburkolattal, tehát fontos a megfelelő kontaktus, a tapadás. A tapadást nem csak a gumik barázda mélysége befolyásolja, hanem az évszaknak megfelelő gumiabroncs és annak a minősége is.

A több éves kirepedezett felkeményedett gumi kiszámíthatatlanul viselkedik az úton, és nem garantálható vele a biztonságos közlekedés. Tehát mindig a gépjármű típusának és az évszaknak megfelelő gumiabroncsot válasszunk a járműre. Lehetőleg ne a gumin spóroljunk, mert  a gumi meghibásodása esetén az egész jármű és vétlen emberek élete is veszélybe kerülhet. Egy durrdefektnél még gyakorlott autóversenyzők is csak a szerencséjükben bízhatnak, hogy épségben megússzák a kalandot.

Általánosságban elmondható, hogy sokkal jobb választás egy új kínai, vagy koreai olcsó gumiabroncs a hazai utakon, mint egy tizenkét éves kirepedezett Michelin.

A nagy márkák különleges tulajdonságai a méregdrága nagy, nehéz és nagyon gyors autók számára vannak kifejlesztve, hiszen kétszáz km/óra felett válik igazán fontossá, hogy semmi probléma ne történjen a gumikkal, és intenzív lassulás esetén is megállítsa a két tonnát időben. Persze a magyar utak is megkövetelik a jó minőséget egyre inkább, az erősített oldalfalú, lehetőleg defekttűrő gumik ajánlottak itthon is ha van rá keret.

Nyári gumiabroncsoknál ha van rá lehetőség válasszunk olyan gumiabroncsokat amelyek nagy esőben is biztosítják a megfelelő tapadást. A csúszás nem csak télen fenyegeti az autósokat, hanem akár nyáron is belefuthatunk egy úgynevezett aquaplaning –ba. Ilyenkor a gumi nem tudja kiszorítani a vizet, és felúszik a tetejére. A gépjármű csúszni kezd és pontosan úgy viselkedik mintha jégen lennénk. A problémát csak precízen kivitelezett, vízelvezetős gumiabroncsokkal és megfelelő sebességválasztással tudjuk elkerülni. Esőben, vagy felhőszakadás idején úgy válasszuk meg a sebességet, hogy biztonságosan meg tudjunk állni ha a jármű esetleg csúszni kezd.

Ha Önnek is szüksége van mobil gumiszerelésre, szezonális kerékcsere, vagy más egyéb általunk nyújtott szolgáltatásra, akkor ne habozzon, hívjon bennünket!