Flotta gumiszerviz

Mobil gumicsere telephelyre történő kiszállítással Budapesten és Pest megyében. A Mobilgumis házhoz viszi a gumiabroncsokat, és a helyszínen kicseréli, hogy a dolgozóknak már ne kelljen ezzel időt tölteni. Mobil gumiszerviz vállalkozásunk hosszútávú üzleti partner kapcsolatra  törekszik. Akár több száz vagy ezres autóállományt is ki tudunk szolgálni.

A helyszíni gumiszerelés lehetőségei:

  • Zárt és nyitott parkolókban és mélygarázsokban is.
  • Ügyfél által meghatározott helyszínen.

Flotta gumiszerviz kapacitásunk: Amennyiben szükséges több szerelővel is kiérkezünk a helyszínre. Egy nap alatt elvégzett gumiszerelés mennyisége függ a szerelés módjától  és milyenségétől is. Ha az adott helyen csak gumicserét végzünk akkor körülbelül 25-30 gépjármű a napi kapacitás. Amennyiben kerék átszerelést kérnek akkor 50-60 autó a napi  kapacitásunk. Persze ezt akkor tudjuk teljesíteni, ha folyamatosan rendelkezésre állnak a szerelésre váró járművek. A mobil gumiszerelés előnyei, hogy csak az Ön gépjárműveivel foglalkozunk, ez idő alatt nyugodtan végezheti a munkáját, rugalmasan kezeljük ügyfeleinket és partnereinket, hétvégén is vállalunk gumi szerelést, így a flottás autók nem esnek ki a munkából. Non-stop hívhat minket ünnepnapokon is.

Gumihotel szolgáltatást (gumiabroncsok tárolása) is vállalunk. Szükség esetén új gumiabroncsokkal is tudunk szolgálni, melyet széles  választékban biztosítunk.
A gumi szerviz mellett klíma szerelést és töltést is vállalunk.

Miért válassza a mobilgumis flotta szolgáltatást?

Sok időt takaríthat meg, ha nem Önnek kell a szervizbe mennie, hanem mi megyünk ki a telephelyére. Akár kisebb, akár nagyobb flottával is rendelkezik cége, a mi gumiszerelő vállalkozásunkkal non-stop állunk rendelkezésére. Amíg mi a flottájával foglalkozunk addig nyugodtan végezheti munkáját. Kollégáink szakképzet, tapasztalt és precíz szakemberekből állnak. Nem csak gumi szerelés, hanem azok karbantartását és ápolását, téli-nyári gumik cseréje és tárolása. Kisteherautók, terepjárók gumiszerelését is elvégezzük. Bármilyen méretezésű kerekek, gumiabroncsok cseréje. Minden méretű flotta autóit vállaljuk, legyen az csak néhány autóból álló cég vagy akár százas jármű kapacitású vállalkozás. Előre egyeztetés után, nem csak Budapest és Pest-megye területén vállaljuk a mobilgumis szolgáltatás elvégzését, hanem országos szinten is. Vállalkozásunk mindig a legmegbízhatóbb és legmodernebb felszerelésekkel dolgozik, hogy az Ön járműveit minden sérüléstől megóvjuk. Kérje árajánlatunkat.

A lehető legkényelmesebb módon szeretnénk megoldani az Ön és vállalkozása számára a flotta karbantartását, ezzel minél több időt, energiát és sorban állást megspórolva. A legmagasabb igényeket kielégítve igyekszünk megfelelni.

Bármely időszakban számíthat szolgáltatásunkra és felkészült, tapasztalt kollégáink segítségére. Igyekszünk rugalmasak lenni. Amennyiben a szerelés során alkatrész csere szükség merülne fel, azt is megoldjuk, hogy ezzel is levegyük a válláról a terhet. A legtöbb autóalkatrész és gumiabroncs értékesítővel kapcsolatban állunk, így bármilyen gyártmányú és minőségű alkatrészek és gumik közül válogathat, amit mi megszerzünk és be is szereljük Önnek. Az évszakos gumiabroncsok cseréje idején, az elhasználódott és hibás darabokat elszállítjuk. Új gumikra való igényét pedig kielégítjük és segítünk annak kiválasztásában, megvásárlásában és felszerelésében. Flották esetében fontos odafigyelni, hogy a legmegfelelőbb gumikkal legyenek felszerelve az autók, mert nagyon fontos a gépjármű vezetők és utasaik testi épsége.

Ezen kívül a flotta járműveinek klíma feltöltését és tisztítását is vállaljuk. Mobilgumis járműveink ezekkel a felszerelésekkel is rendelkezik. A klíma tisztításhoz és feltöltéshez szükséges tudással is fel vannak készítve szakembereink. A nagy melegben történő,
működésképtelen vagy rossz működésű klímával rendelkező autó a munkavégzés kárára is mehet, mert az ilyen autóban ülő ember figyelmetlenebb és fáradékonyabb is lehet.

Várjuk megkeresését, hívását non-stop a hét minden napján, akár egyszeri vagy hosszabb távú mobilgumis szolgáltatásra való igénye van.

Biztonságban szeretné tudni flottáját? Legyen az ügyfelünk!