A gumiabroncs helyes tárolása

Mobilgumis tanácsa a helyes gumiabroncs tárolásról. Köztudott, hogy a gumiabroncsok sokáig megőrzik kiváló tulajdonságaikat, rugalmasságukat és szerkezetüket ha megfelelően vannak tárolva. Ha olyan gumiabroncsokkal találkozunk amelyek színe megváltozott, szerkezetük érdes, kemény, és felületükön pókhálószerű repedések vannak, akkor tudhatjuk, hogy a gumiabroncsok nem voltak megfelelően tárolva. Az ideális gumiabroncs tárolás sötét helyen, fektetve, szellőző gumitároló állványon. 

A gumiabroncs valójában egy kőolaj -korom, szintetikus kaucsuk, nejlon, acélszálak, vegyszer keveréke. Mivel  az összetevők a szélsőséges tartományokat nem kedvelik, a gumiabroncsokat távol kellene tartani a nagyon melegtől, nagyon hidegtől, és erős napfénytől, mert ezek az erők maradandó változást okozhatnak a gumi szerkezetében, megváltoztatva a gumikeverék tulajdonságait.

Minőség, megbízhatóság

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel és ajánlásokkal, amikor tíz -tizenöt éves gumikat ajánlgatnak megvásárlásra. Néha fel is tesznek hozzá fényképeket ahol látszik, hogy a gumi a helytelen tárolás és az idő múlása miatt már kirepedezett és elvesztette rugalmasságának jelentős részét. Ezt nagyon rossz dolognak tartjuk hiszen, ha a gumiabroncs nem megfelelő minőségű, akkor gyakorlatilag elveszítjük a kapcsolatot a talajjal, és csak a szerencsére bízhatjuk az életünket. 

Kérjen árajánlatot és beszerezzük a gumiabroncsot Önnek, majd a mozgó gumiszervizünk segítségével a helyszínen fel is szereljük. Ha nem szeretne a régi gumikkal kínlódni, és nem tudja, honnan rendeljen gumiabroncsot és ki szerelje fel, akkor válasszon bennünket!

Mobilgumis azonnal Budapesten és Pest megyében SOS.

Mikor válasszon bennünket? Röviden: mindig, hiszen olcsó, gyors és kényelmes a mobilgumis szolgáltatást igénybe venni. Ha nincs rá ideje, hogy a gumisnál várakozzon ameddig sorra kerül. Kérhet tőlünk akár defektjavítást, vagy kerékjavítást centrírozással, és kerékcserét.

Néhány jótanács, hogy a tárolás során ne roncsolódjon a gumi állapota:

 • Távolítsuk el a mintázatokba beszorult szennyeződéseket, kavicsokat. 
 • Alaposan tisztítsuk meg vízzel a gumiabroncsokat. 
 • Miután megszáradt, lekenhetjük mindet valamilyen gumiápolóval, amit kereskedelemben be tudunk szerezni. 
 • Tárolás alatt védjük hőtől, párától, fénytől és vegyi anyagoktól. 
 • Tárolásukra kaphatók kifejezetten erre a célra alkalmas állványok. 

Amennyiben nem szeretnénk pénzt költeni állványra akkor állítva egymás mellett tárolhatjuk az abroncsokat, ha felnin vannak akkor a megfelelő nyomásra fújva fektetve is tárolhatjuk.

Autó, teherautó, munkagép gumiabroncs javítás, kerékszerelés, centrírozás a helyszínen garanciával 0-24.

Kérjen minden szolgáltatást mobilgumistól helyben! Kimegyünk cégéhez és viszünk mindent amire szükség lehet! Ne vigye el a járművekkel való foglalkozás munkatárai, dolgozói idejét! Nem kell hosszú órákig várakozni a gumisműhelyeknél, vagy a szervizben. Akár néhány járműről van szó, akár több tucatról, vállaljuk cégek járműveinek flotta kezelését. 

Főbb szolgáltatásaink:

 • Gumicsere, kerékcsere.
 • Szezonális gumiszerelés,
 • Centrírozás.
 • Gumijavítás.
 • Biztosíték és izzócsere.
 • Kerékszerelés,
 • Kerekek átszerelése, szelepjavítás.
 • Defektjavítás mobil gumiszerviz a helyszínen.
 • Bikázás. Ha lemerült akkumulátora hívjon és segítünk!
 • Akkumulátor csere, töltésmérés, bevizsgáljuk akkumulátorát.
 • Olajcsere, szűrőcsere gyorsan, profi mobil eszközökkel.
 • Szezonális kerékcsere Mobil Gumis szolgáltatásaink keretein belül.
 • Klímatöltés gázzal.
 • Klímatisztítás teljeskörű, pollenszűrő cseréje.

 Gumiszerelés otthonánál!

Lassan megérkezik a tél itt a téli gumicsere, addig is néhány jó tanács ameddig megérkezik a mobil gumiszerviz. Kedvező áraink és gyors precíz munkánk a garancia arra, hogy a gumiabroncsok a mobilgumisnál jó kezekben vannak! Végezze munkáját, mi addig kicseréljük a parkolóban gumiabroncsait.  

Főleg az időjárási szezon változásakor élénkül meg a forgalom a gumis műhelyekben, ugyanis szereti mindenki az utolsó pillanatra halasztani a gumicserét. Amikor beköszönt az első mínusz, kifejezetten nagy sorállás kezdődik a műhelyeknél. Ilyenkor lehetetlen időpontot kapni gumiszerelésre, és nincs esély arra sem, hogy a várakozók közé beállva majd ránk kerülhet a sor, ugyanis mindenki időpontra jön. Ilyenkor az egyetlen reális esély, hogy a mobilgumisnál lesz még szabad időpont.

Mobilgumis éjjel, nappal Önnek, hogy ne legyenek problémák a gumiabroncsokkal se nyáron, se télen. Élvezze a mobilgumis nyújtotta szolgáltatások kényelmét otthonában stressz nélkül kényelmesen.

Precíz munkát végzünk, a legjobb bizonyíték erre ügyfeleink, akik elégedettek a munkánkkal, és legközelebb is bennünket hívnak ha mobilgumis szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni.

Számítógépes kerék centrírozásunk segítségével megszűnik a kerék kiegyensúlyozatlansága, megszűnik a rezgés, amelyet a kerekek felől tapasztalt.

Nem csak a szezonális kerékcsere elvégzésében tudunk segíteni, hanem sokféle egyéb karbantartási munkát le tudunk venni ügyfeleink válláról. Akkumulátor csere, olaj és szűrőcsere a helyszínen, autó klíma tisztításautóklíma fertőtlenítés, utántöltés bárhol.

Mobilgumis szolgáltatásunk a hét minden napján elérhető. Kérjen
árajánlatot.