Non stop mobil gumiszerviz

Non stop mobil gumiszerviz Budapest és Pest megyében, Gumijavítás SOS, kerékszerviz mobil szervizautóval 0-24-óráig. A Mobilgumi SOS helyszíni gumiabroncs szerviz kényelmesebb, idő és költséghatékonyabb, mint megkísérelni a járművel bejutni egy gumis műhelybe. Ha nincs ideje gumishoz járni, és várakozni a hosszú várólistán akkor hívjon bennünket és segítünk a gumik fel és leszerelésében. Akkor megyünk amikor ügyfeleinknek is megfelelő, hiszen bármikor hívhat bennünket. Ha a munkahelyén tartózkodik, a járműve pedig a parkolóban van, akkor is hívhat bennünket, hiszen ameddig Ön dolgozik, addig mi a parkolóban lévő járművének gumiját meg tudjuk javítani, vagy a szükséges szezonális kerékcserét el tudjuk végezni. Mobilgumis szolgáltatásainkat bárhonnan el tudja érni csak hívjon bennünket!

Precíz munkát végzünk, a legjobb bizonyíték erre ügyfeleink, akik elégedettek a munkánkkal, és legközelebb is bennünket hívnak, ha mobilgumis szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni.

Szerzonális kerékcsere

Szezonális gumicserénél is igénybe veheti helyszíni Mobilgumist akár a téli gumikat kell nyárira cserélni, akár a nyári gumikat kell télire. Szezonális gumi és kerékcsere szolgáltatásainkat is eléri Non-Stop 0-24-óráig bármikor. Kényelmes és gyors megoldás a mobil gumiszerviz hiszen otthonába vagy a munkahelyére visszük szolgáltatásainkat.

Non stop mobil gumiszerviz

Amikor beköszönt az első mínusz, kifejezetten nagy sorállás kezdődik a műhelyeknél. Ilyenkor lehetetlen időpontot kapni gumiszerelésre, és nincs esély arra sem, hogy a várakozók közé beállva majd ránk kerülhet a sor, ugyanis mindenki időpontra jön. Ilyenkor az egyetlen reális esély, hogy a mobilgumisnál lesz még szabad időpont. Viszont ilyenkor nem kell sehova sem menni, mi jövünk, és elvégezzük a munkát a helyszínen

Főleg az időjárási szezon változásakor élénkül meg a forgalom a gumis műhelyekben, ugyanis szereti mindenki az utolsó pillanatra halasztani a gumicserét.

Centrírozás

Számítógépes kerék centrírozásunk segítségével megszűnik a kerék kiegyensúlyozatlansága, megszűnik a rezgés, amelyet a kerekek felől tapasztalt.

Mobilgumis szolgáltatásaink:

 • Gumicsere, kerékcsere.
 • Klímatöltés gázzal.
 • Bikázás. Ha lemerült akkumulátora hívjon és segítünk!
 • Akkumulátor csere, töltésmérés, bevizsgáljuk akkumulátorát.
 • Olajcsere, szűrőcsere gyorsan, profi mobil eszközökkel.
 • Klímatisztítás teljeskörű, pollenszűrő cseréje.
 • Szezonális gumiszerelés, centrírozás.
 • Defektjavítás.
 • Biztosíték és izzócsere.
 • Szezonális kerékcsere Mobil Gumis szolgáltatásaink keretein belül.

Cégünk segítségével rendeljen gumiabroncsokat online, ütemezze a kerékcserét akkor amikor Önnek a legjobb, mi pedig megjelenünk az Ön által kiválasztott időintervallumban, és elvégezzük ugyanazokat a gumis munkákat a helyszínen, ami miatt gumis műhelybe ment volna.

Rendelje meg tőlünk gumiabroncsait, kérjen időpontot a felszerelésre, és mi az előre megbeszélt időpontban a helyszínre megyünk és felszereljük az új abroncsokat a járművére. Ígérjük, hogy ez lesz a legjobb és legegyszerűbb gumiszerelés-élmény amit átélt.. Online is megrendelheti a gumiabroncsokat, majd, amikor megérkezett, akkor hívjon bennünket, és a helyszíne megyünk mozgó gumis szolgáltatásunkkal, és kicseréljük a régi abroncsokat az újakra. Bármit meg tudunk csinálni, amihez idáig egy komplett szerviz kellett, azt most a szerviz autónkban is meg tudjuk csinálni. Takarítson meg pénzt és időt mobil gumis szolgáltatásaink segítségével.

Miért válasszon bennünket?

 • Megbízható szakszerű munkát végzünk évtizedes gyakorlattal és sokezer javított és kicserélt gumiabronccsal.
 • Olcsó mobilgumis árak.
 • Gyorsan megérkezünk.
 • Mobilgumis szervizautóval megyünk a helyszínre.
 • Flottakezelést is vállalunk.
 • Nagyon kényelmes mobilgumis szolgáltatások.
 • Önnek gyakorlatilag semmi teendője nincs, mi a helyszínen kicseréljük kerekeit, megjavítjuk gumiabroncsát0-24-óráig Non Stop dolgozunk.
 • Bármikor hívhat.
 • Udvarias képzett gumiszerelő munkatársak.

 

Mobil gumijavító szolgáltatásaink segítségével olcsó és hatékony segítséget kap azonnal, bármely napszakban. Az ünnepi időszakban is nyitva vagyunk, hogy segíthessünk.

Ott vagyunk, amikor szükség van ránk. Akár személyautójának lett defektes a kereke, akár kisteherautójának, mobil gumiszervizünk segítségével 13”-tól 24”- méretig  a helyszínen pillanatok alatt megjavítjuk kerekét, és indulhat tovább.  

A pótkerék ellenőrzése havonta egyszer hasznos lehet, ha baj van egy gyors kerékcserével orvosolható a probléma. Bizonyos esetekben sajnos ez sem opció, egy vékony gyenge hölgy nem biztos, hogy ki tud nyitni egy olyan kerékcsavart, amelyet egy erős gumiszerelő meghúzott. Főleg, ha már hónapok óta nem nyúltak a kerékhez, hiszen például a négyévszakos gumihoz lehet, hogy évekig nem nyúlnak. A legtöbb járműben nincs használható pótkerék, illetve ami van arról is akkor derül ki, hogy lyukas amikor szükség lenne rá. Ezért aki defektet szenved és nem készült fel rá, vagy felkészült, de évekkel ezelőtt az nehéz helyzetbe kerül egy váratlan durrdefekt vagy egy kátyú miatti kerék kiszakadás esetén. Nos ilyen esetben is szükség lehet a mobil gumiszerelő szolgáltatásaira.

Mobil Gumiszerviz autóval indulunk a helyszínre. A szervizautóban egy komplett gumijavító üzem felszerelése megtalálható, gumilehúzó és felszerelő gép, számítógépes kerék centrírozás, légkompresszor. Professzionális szervizháttérrel és magas fokú szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk a gumijavítás szakterületén. 

Mobilgumisra van szüksége? Hívjon, most!

Hívása esetén azonnal indulunk, mindegy hol szenvedett defektet, és mindegy, hogy milyen napszakban. Ügyeletes mobilgumis járművünkkel a helyszínre megyünk, és megjavítjuk defektes gumiabroncsát, hogy Ön azonnal tovább indulhasson.