Mobil Gumiszerviz

A gumiabroncsok figyelmeztetés nélkül használhatatlanná válhatnak, és ezt sokszor a legváratlanabb időben és helyen teszik. Mobilgumi SOS szolgáltatásunk napi 24 órában, heti hét napon keresztül, évente háromszázhatvanöt napig üzemel. Tehát ránk bármikor bárhol számíthat, függetlenül a helytől és időponttól. Éjszaka, hajnalban és nappal is hívhat bármikor bárhonnan télen, nyáron.

Elsősorban mobil gumiszerviz és gumijavítással foglalkozunk. Ha az út szélén reked a defektes gumiabroncs miatt, hívjon bennünket és azonnal indulunk segíteni. Több évtizedes gyakorlatunk és nagyfokú szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy gyorsan és hatékonyan tudunk segíteni szorult helyzetében.

Ott vagyunk, amikor szükség van ránk. Akár személyautójának lett defektes a kereke, akár kisteherautójának, mobil gumiszervizünk segítségével 13”-tól 24”- méretig  a helyszínen pillanatok alatt megjavítjuk kerekét, és indulhat tovább.  Mobil gumijavító szolgáltatásaink segítségével olcsó és hatékony segítséget kap azonnal, bármely napszakban. Az ünnepi időszakban is nyitva vagyunk, hogy segíthessünk.

Az alábbi szolgáltatásokban számíthatnak ránk régi és új ügyfeleink:

Top mobilgumis szolgáltatásainkat igénybe veheti Budapest és vonzáskörzetében, Pest megyében, Székesfehérvár és környékén.

Szükség esetén autómentésben is tudunk segíteni. Célunk, hogy kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk kedvező áron.

Mi a menete a mobilgumis megrendelésnek? 

Hívjon bennünket telefonon a nap bármely órájában, non-stop 0-24-óráig bármikor. Mondja el ügyeletes munkatársunknak telefonon, hogy miben segíthetünk.

Ha telefonál szükségünk lesz az alábbi adatokra:

Név, cím telefonszám, hol található a jármű, van-e valamilyen körülmény ami miatt nem lehet a járművet egyszerűen megközelíteni.  Ezután munkatársunk telefonon árajánlatot ad. Ha elfogadja ezt az árajánlatot, akkor mukatársunk késedelem nélkül elindul Mobilgumis szervízautóval az Ön segítségére.

Dőljön hátra és pihenjen! Most Mi jövünk Önhöz! Még akkor is, ha lapos, kiegyensúlyozatlan gumiabroncs van a járművén, amely vibrációt okoz, vagy szivárog a szelep.

Miért válasszon bennünket?

 • Kényelmes helyszíni mobilgumis szolgáltatások.
 • Önnek gyakorlatilag semmi teendője nincs, mi a helyszínen kicseréljük kerekeit, megjavítjuk gumiabroncsát.
 • 0-24-óráig dolgozunk.
 • Mobilgumis szervizautóval megyünk a helyszínre ez gyakorlatilag egy berendezett gumisműhely.
 • Bármikor hívhat.
 • Flottakezelést is vállalunk.
 • Megbízható szakszerű munkát végzünk évtizedes gyakorlattal és sokezer javított és kicserélt gumiabronccsal.
 • Udvarias képzett gumiszerelő munkatársak.
 • Olcsó mobilgumis árak.
 • Gyorsan megérkezünk a helyszínre.

Mobilgumi SOS helyszíni gumiabroncs szerviz kényelmesebb, idő és költséghatékonyabb, mint megkísérelni a járművel bejutni egy gumis műhelybe. Cégünk segítségével rendeljen gumiabroncsokat online, ütemezze a kerékcserét akkor amikor Önnek a legjobb, mi pedig megjelenünk az Ön által kiválasztott időintervallumban, és elvégezzük ugyanazokat a gumis munkákat a helyszínen, ami miatt gumis műhelybe ment volna.

Precíz munkát végzünk, a legjobb bizonyíték erre ügyfeleink, akik elégedettek a munkánkkal, és legközelebb is bennünket hívnak ha mobilgumis szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni.

Számítógépes kerék centrírozásunk segítségével megszűnik a kerék kiegyensúlyozatlansága, megszűnik a rezgés, amelyet a kerekek felől tapasztalt.

Nem csak a szezonális kerékcsere elvégzésében tudunk segíteni, hanem sokféle egyéb karbantartási munkát le tudunk venni ügyfeleink válláról. Akkumulátor csere, olaj és szűrőcsere a helyszínen, autó klíma tisztításautóklíma fertőtlenítés, utántöltés bárhol.

Szezonális gumicserénél is igénybe veheti helyszíni Mobilgumis szolgáltatásainkat akár a téli gumikat kell nyárira cserélni, akár a nyári gumikat kell télire. Szezonális gumi és kerékcsere szolgáltatásainkat is eléri non-stop 0-24-óráig bármikor. Kényelmes és gyors megoldás a mobil gumiszerviz hiszen otthonába vagy a munkahelyére visszük szolgáltatásainkat.

Hívjon, ha defektes a kereke és jövünk, segítünk

Defekt elszenvedésekor a legfontosabb teendő, hogy biztonságos helyre tudjunk leparkolni. Ezután keresse mobilgumis szolgáltatásunkat telefonon és megbeszéljük a teendőket.

Főbb szolgáltatásaink:

 • Gumicsere, kerékcsere.
 • Kerékszerelés,
 • Kerekek átszerelése, szelepjavítás.
 • Defektjavítás mobil gumiszerviz a helyszínen.
 • Szezonális gumiszerelés,
 • Centrírozás.
 • Gumijavítás.
 • Biztosíték és izzócsere.
 • Bikázás. Ha lemerült akkumulátora hívjon és segítünk!
 • Akkumulátor csere, töltésmérés, bevizsgáljuk akkumulátorát.
 • Olajcsere, szűrőcsere gyorsan, profi mobil eszközökkel.
 • Szezonális kerékcsere Mobil Gumis szolgáltatásaink keretein belül.
 • Klímatöltés gázzal.
 • Klímatisztítás teljeskörű, pollenszűrő cseréje.

Gumiszerelés otthonánál, vagy akár munkahelyén.

Főzzön a konyhájában ameddig kicseréljük autója gumiabroncsait. Kedvező áraink és gyors precíz munkánk a garancia arra, hogy a gumiabroncsok a mobilgumisnál jó kezekben vannak! Végezze munkáját, mi addig kicseréljük a parkolóban gumiabroncsait.  Lassan megérkezik a tél itt a téli gumicsere, addig is néhány jó tanács ameddig megérkezik a mobil gumiszerviz.

Nagyon gyorsan a helyszínre érkezünk és megkezdjük a probléma elhárítását, hogy minél előbb folytathassa útját a járművel. Minden problémára megvan a megoldás, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mi a megoldást keressük és többnyire meg is találjuk!

Főleg az időjárási szezon változásakor élénkül meg a forgalom a gumis műhelyekben, ugyanis szereti mindenki az utolsó pillanatra halasztani a gumicserét. Amikor beköszönt az első mínusz, kifejezetten nagy sorállás kezdődik a műhelyeknél. Ilyenkor lehetetlen időpontot kapni gumiszerelésre, és nincs esély arra sem, hogy a várakozók közé beállva majd ránk kerülhet a sor, ugyanis mindenki időpontra jön. Ilyenkor az egyetlen reális esély, hogy a mobilgumisnál lesz még szabad időpont.

Kérjen minden szolgáltatást mobilgumistól helyben! Kimegyünk cégéhez és viszünk mindent amire szükség lehet! Ne vigye el a járművekkel való foglalkozás munkatárai, dolgozói idejét! Nem kell hosszú órákig várakozni a gumisműhelyeknél, vagy a szervizben. Akár néhány járműről van szó, akár több tucatról, vállaljuk cégek járműveinek flotta kezelését.

Gumiszerelő szolgáltatásainkat bárki elérheti ha Budapesten vagy környékén lakik, illetve ezen a környéken szeretne mobil gumiszerviz szolgáltatásokat igénybe venni. 

Nem csak magánszemélyeknek kínáljuk mobilgumis szolgáltatásainkat, hanem cégeknek is rendelkezésére állunk flottás gumiszereléssel. Kívánságra a helyszínre visszük járművei gumiabroncsait, és a helyszínen kicseréljük őket. Gumiszerviz a cégénél, ez a megoldás nem csak anyagilag előnyös. Kedvező árakon végezzük mobilgumi szerelő szolgáltatásainkat a helyszínen ami nagyon kényelmes, és a gumiabroncsokat is olcsón szerezzük be, illetve szállítjuk ki. Ezekre az abroncsokra többnyire kátyúgaranciát is ad a forgalmazó illetve gyártó. Az egyetlen kitétele, hogy a garanica érvényesítéséhez csak szakszerviz szerelheti fel őket, és a szerelésről számlával is rendelkezni kell. Egy járművön minimum 4 kerék van amelyik jó minőségű, strapabíró kerekek esetén már jelentős költséget képviselhet. Ezért a kátyúgarancia egyfajta biztosításnak is tekinthető.

Minőség, megbízhatóság

Gyakran találkozunk olyan hirdetésekkel és ajánlásokkal, amikor tíz -tizenöt éves gumikat ajánlgatnak megvásárlásra. Néha fel is tesznek hozzá fényképeket ahol látszik, hogy a gumi a helytelen tárolás és az idő múlása miatt már kirepedezett és elvesztette rugalmasságának jelentős részét. Ezt nagyon rossz dolognak tartjuk hiszen, ha a gumiabroncs nem megfelelő minőségű, akkor gyakorlatilag elveszítjük a kapcsolatot a talajjal, és csak a szerencsére bízhatjuk az életünket. Mikor válasszon bennünket? Röviden: mindig, hiszen olcsó, gyors és kényelmes a mobilgumis szolgáltatást igénybe venni. Ha nincs rá ideje, hogy a gumisnál várakozzon ameddig sorra kerül. Kérhet tőlünk akár defektjavítást, vagy kerékjavítást centrírozással, és kerékcserét.

Jól hangzik? Akkor tegyen próbára bennünket és hívjon telefonon, hogy időpontot és helyszínt egyeztessünk.