SOS mobilgumis

SOS Mobilgumis Budapesten és Pest megye területén 24-órás ügyeleti szolgálat 2024-ben is. Hívjon, ha baj van, defektes lett a gumiabroncsa, kilyukadt, kiszakadt a kereke, és mi késlekedés nélkül indulunk segíteni. Sos mobil gumijavító állomásunkkal a helyszínre megyünk, és megjavítjuk, vagy kicseréljük a hibás gumiabroncsot. Kerékjavítás a helyszínen éjjel, nappal. Teherautó gumiabroncs javítás, szezonális kerékcsere. Segítünk, ha szög ment a gumiabroncsba, vagy váratlanul leeresztett a gumi.

sos-mobilgumis

Ha megtörténik a baj és defektes lett a gumiabroncs, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot azonnal a fenti telefonszámot felhívva. Gondoskodni kell a járművel való félre állásról, legjobb, ha lehúzódik a padkára vagy a leállósávba ha van ilyen. Ne felejtsék el felvenni a láthatósági mellényt Ön és utasai, és megfelelő távolságban kitenni az elakadást jelző háromszöget. Fokozott figyelemmel és körültekintéssel végezze a háromszög kihelyezését, főleg rossz látási viszonyoknál. Mikor végzett a kötelező biztonsági teendőkkel, hívja a mobilgumis szerviz ügyeletünket, amelyet bárhonnan, bármikor hívhat a nap 24-órájában. Csak kattintson a fenti telefonszámra. Mi felkészültek vagyunk, szervizautónk minden defektjavításhoz szükséges gépekkel és szerszámokkal fel van szerelve, ami a kerékjavításhoz, kerékcseréhez szükséges. Hívása után a lehető legrövidebb időn belül indulunk segíteni 2024-ben is.

Indulás előtt néhány információra szükségünk lesz:

Mobilgumis szolgáltatásunk Budapest és országos szinten is elérhető. Kérjen ajánlatot az elérhetőségeinken, hívjon minket a megadott telefonszámunkon és a szervizautó máris indul. Kérjük mondja el munkatársunknak, hogy mi történt, milyen okból kéri az ügyeleti szolgálat segítségét?

  • Ha a gumiabroncssal történt defekt, leeresztett, elszakadt, stb. fontos tudni, hogy valószínűleg javítható a kerék, vagy új abroncsot kell felszerelnünk,
  • A defektet szenvedett autó fajtája és mérete (személyautó, ültetett sportkocsi peres gumival, teherautó, kisbusz, furgon)
  • Pontosan hol található helyileg a jármű, ahol a segítségnyújtást kell végezni. (Keressen utcanévtáblát, vagy GPS segítségével próbálja meghatározni tartózkodási helyét.

Egyéb tényezők amiről érdemes tudnunk (a helyszín körülményei)

Amennyiben nem oldható meg a helyszínen a probléma és mozgásképtelen a jármű, akkor autómentő segítséget küldünk, melyben utasait is hazaszállítjuk. Mobil gumiszervizünk bármely időszakban sos a rendelkezésére áll, akár szélsőséges időjárási körülmények között megoldjuk defektes gondját, bármilyen autóról is legyen szó.

Flottakezelés

Nem csak alkalmi jelleggel hívhatnak bennünket, hanem partneri szerződéssel flottakezelésre is lehetőség van. Ezt akkor célszerű választani, ha több járművel rendelkeznek és szeretnék a rendszeres kerékellenőrzést, kerékszerelést, gumiabroncs javítást megrendelni.

Cégeknek, több autóval rendelkező magánszemélyeknek jó választás a mobilgumi szervíz, hiszen így nem kell vinni sehova sem a járműveket, nem kell időt tölteni a várakozással a gumis műhely előtt. Ön csak megrendeli, hogy mikor és hol szeretné, hogy gumiabroncsait kicseréljük, megjavítsuk, és száguldunk Önhöz a megadott időpontban. Kényelem, nyugalom, megbízható munka, bárhol el tudjuk végezni a kerékjavítást mozgó gumis autónkkal. Akár egy parkolóban ki tudjuk cserélni a kerekeket amennyiben hozzáférünk a jármű oldalához az emelővel. Ugyanazokat a munkákat mozgó műhelyünkkel is el tudjuk végezni, amit a gumiszervízben is elvégeznek.

Téli, nyári gumi szerelés, szezonális gumiszerelés bárhol, bármikor. A változó évszakoknak és útviszonyoknak megfelelően évente legalább kétszer szükség van a gumiabroncsok cseréjére amennyiben nem négyévszakos gumikkal van szerelve a jármű. Mi jobban szeretjük a szezonális abroncsokat, hosszú távon előnyösebb és biztonságosabb is a használatuk.

Természetesen a négyévszakos gumiabroncsokkal kompromisszumokat is kell kötni, általában óvatosabb vezetési stílust kíván, nagyobb lehet a gördülési zaj. A fogyasztásra sincs jó hatással, ha egész évben ugyanazzal a gumival járunk, valamint a fékezésnél is ügyelnünk kell, hogy ne csússzon meg a jármű. A négyévszakos gumiabroncsok általában hamarabb tönkre mennek, mint szezonális társaik, hiszen a téli gumi a hideg, fagyos időre van tervezve és összeállítva, míg a nyári gumik meleg száraz és esős időben használhatók a legjobb hatékonysággal. A négyévszakos gumik sokszor + -50 °C hőmérséklet különbséget is el kell viselniük, ami nem kifejezetten tesz jót a hosszútávú használatnak.

Miért válasszon bennünket?

Több évtizedes szakmai tapasztalat sok százezer megtett kilométer, többezer kicserélt, megjavított gumiabroncs, rengeteg elégedett ügyfél. Egy defektes kerekű autót olcsóbb és egyszerűbb mobilgumissal a helyszínen javítani, mint felrángatni egy autómentőre és sok pénzért elszállítani gumis műhelybe. Ránk minden körülmények között számíthat, szabad kapacitásunk függvényében éjjel, nappal rendelkezésre állunk.

Hívjon, ha bajba került a fenti telefonszámon és indulunk segíteni!