Mobil gumiszerviz 24-órás Ügyelet SOS

Gumiszerviz 0-24-óráig SOS azonnal helyszíni kiszállással. Mobilgumis Budapest kerületeiben, illetve Pest megyében. Hívjon és rövidesen az Ön által megadott helyszínen cseréljük ki gumiabroncsait, kerékre szerelve, centrírozva, első osztályú minőségben.

Élvezze a helyszíni gumicsere, kerékcsere előnyeit kedvező áron, Mozgógumis műhelyünk segítségével.

Nincs kedve a gumisnál sorban állni? Fontos, hogy megmaradjon a szabadideje? Akkor hívjon bennünket és levesszük a válláról a terhet. Akár cégének a parkolójában le tudjuk cserélni autója kerekeit, ameddig Ön dolgozik munkahelyén. Nálunk minden felszerelés adott, ami a gumiszereléshez kell.

mobilgumis-24-oras-ugyelet

Gumiszerelő gép, centrírozó gép, nagynyomású kompresszor amelyikkel be tudjuk állítani a megfelelő guminyomást a kerekekben, profi gumis szerszámok a profi gumis munkáért. Minden problémára megtaláljuk a megfelelő megoldást a szelepcserétől a gumiabroncs javításig, bármire. Mozgó gumis műhelyünkben minden munkát el tudunk végezni amelyikre szükség lehet a centrírozástól a szelepcseréig. Korszerű diagnosztikai felszerelésünkkel pontosan be tudjuk állítani a kerék forgását illetve az abroncs nyomását is.

SOS szolgáltatásaink

Hívjon bennünket, ha aktuálissá vált a téli gumik nyári gumira cserélése, és a helyszínen elvégezzük azt, így Ön már az új gumiabroncsokkal mehet haza. A régi gumiabroncsokat becsomagolva a csomagtartóban elhelyezzük. Személyautók, kisteherautók nyári felkészítését is vállaljuk, klímatöltéssel, klímatisztítással, szakszerűen, precíz munkát végezve. Visszatérő ügyfeleink és évtizedes gyakorlatunk a garancia arra, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között fogjuk üdvözölni. Ha nem tudja milyen gumiabroncsokat vásároljon, vagy nem akar foglalkozni vele, nincs ideje rá, akkor hívjon bennünket és beszerezzük az új gumiabroncsokat is.

Megbízható gumiszerelő céget keres?

Megtalálta. Nem csak lakossági ügyfeleinket szolgáljuk ki, hanem céges, flottás gépjármű parkok szezonális gumiszerelését is elvégezzük. Sok cégnél még bevett gyakorlat, hogy a sofőrök munkaidőben várnak a gumisnál, hogy egy felszabadult helyre beférjenek gumicserére. Aztán ez vagy összejön, vagy nem. Ha a helyszíni gumiszerelés és gumicsere előnyeit választja flottájának, vagy akár néhány autójának, akkor bármikor kihívhat bennünket! Megbeszélés szerint kimegyünk a helyszínre, amikor már a járművek visszaértek a telephelyre, és ameddig a sofőrök otthon pihennek, mi kicseréljük a gumiabroncsokat, beállítjuk a megfelelő légnyomást és kicentrírozzuk a kerekeket. El tudjuk végezni a klíma tisztítást, és a szűrők cseréjét is. Guruló gumis műhelyünkben minden felszerelés megtalálható, ugyan úgy, mint egy hagyományos gumis műhelyben.

24-órában Segítünk!

24-órás mobilgumis ügyfélszolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink a nap bármely órájában segítséget tudjanak kérni a gumis munkákra. Defektet kapott? Hívjon és segítünk. Nem tudja beszerezni a megfelelő gumiabroncsokat a járművére, mert nem tudja milyen gumik kellenének, vagy egyszerűen nincs ideje gumiabroncsokat vásárolni? Segítünk! Beszerezzük a járművéhez kerekeihez illeszkedő gumiabroncsokat gyári garanciával, leszállítjuk a helyszínre és fel is szereljük. Régi öreg abroncsok vannak az autóján és újakat szeretne? Segítünk! Hívjon és egyeztetünk a továbbiakról.

Ha régen nem volt a klímaberendezése feltöltve, kitakarítva, és a pollenszűrők kicserélve akkor is kérjen segítséget. Ne akkor jusson eszébe az autóklíma tisztítás amikor már kánikula van és köhög a beáramló portól, vagy épp nem működik a klíma megfelelő hatékonysággal, mert nincs elég gáz benne, vagy el vannak tömődve a klímaszűrők. Ha teljes klímatisztítást, klímatöltést és fertőtlenítést is szeretne, akkor is hívjon bennünket a fent látható telefonszámra kattintva. Köszönjük megtisztelő érdeklődését, és várjuk hívását!