Mobil defektjavítás

Ha csak utólag veszi észre a defektet, és már nem tud begurulni a gumishoz egy defektjavításra akkor hívjon bennünket! Éjjel nappal mobil gumiszerviz a nap 24 órájában Non Stop. Azonnali segítség, ha baj van akár éjszaka vagy hajnalban is, hiszen SOS ügyfélszolgálatunk segítségével bármikor megoldást szállítunk a gumijavításra, kerékcserére. Teljesen felszerelt mobilgumis szervizautónkban minden megtalálható, aminek egy gumis műhelyben lenni kell. Kerék centrírozás, gumiszerelés, gumicsere, felnijavítás.

mobil-defektjavitas

Defektes gumiabroncs javítás kiszállással.

Mikor lehet szükség a mobil gumiszerviz szolgáltatásaira? Röviden: bármikor! Bármikor előfordulhat defekt, autópályán, mellékúton, éjszaka, hajnalban, és nincs a közelben segítség. Ilyenkor hívja a mobilgumist! Gyors, mozgó gumisműhely bármikor bárhova, akár az éjszaka közepén is. Helyszíni defektjavítás, kerékcsere, gumicsere. Ha nem szeretne sorban állni a gumisnál órákon keresztül akkor is jó megoldás lehet, ha a szezonális kerékcsere házhoz megy.

A legtöbb járműben nincs használható pótkerék, illetve ami van arról is akkor derül ki, hogy lyukas amikor szükség lenne rá. Ezért aki defektet szenved és nem készült fel rá, vagy felkészült de évekkel ezelőtt az nehéz helyzetbe kerül egy váratlan durrdefekt vagy egy kátyú miatti kerék kiszakadás esetén. A pótkerék ellenőrzése havonta egyszer hasznos lehet, ha baj van egy gyors kerékcserével orvosolható a probléma. Bizonyos esetekben sajnos ez sem opció, egy vékony gyenge hölgy nem biztos, hogy ki tud nyitni egy olyan kerékcsavart, amelyet egy erős gumiszerelő meghúzott. Főleg ha már hónapok óta nem nyúltak a kerékhez, hiszen például a négyévszakos gumihoz lehet, hogy évekig nem nyúlnak. Nos ilyen esetben is szükség lehet a mobil gumiszerelő szolgáltatásaira.

Mobilgumis ügyfélszolgálat 

A mobilgumis ügyfélszolgálat segítségével Ön bármikor fel tudja venni velünk a kapcsolatot és segítséget tud kérni. Mobil szervizautónk olyan, mint egy mozgó gumis műhely, a benne található gumiszerelő és felnijavító, kerékcentrírozó gépek segítségével bármilyen gumijavítási kerékszerelési munkát precízen el tudunk végezni. Defektjavítás, kerékszerelés a helyszínen. Kerékcsere, szezonális gumiszerelés azonnal. Magasfokú szakmai tapasztalattal rendelkező gumiszerelő munkatársak a kiváló munkavégzés érdekében. Ne kínlódjon a kerékcserével, ne pazarolja idejét és türelmét olyasmire, amit gumis szakemberek is olcsón el tudnak végezni olyan helyszínen, amit Ön választhat ki. Élvezze a helyszíni gumiszerelés kényelmét, és munkatársaink bevált szakértelmét.

Fontosak a kerekek és a gumiabroncsok!

A gumi és a kerék szinte az egyik legfontosabb elem a járműveken, hiszen ezeknek a segítségével tartjuk a kapcsolatot a talajjal, és ezek segítségével állunk meg lehetőleg minél gyorsabban és minél irányíthatóbban. Akár fél méter csúszás is nagy balesetet okozhat, nem mindegy tehát, hogy milyen gumiabroncsokon közlekedünk, azok milyen módon lettek felszerelve, karban tartva, és milyen minőségűek. Az okos ember más hibájából tanul, ne legyünk könnyelműek a gumiabroncsok és kerekek minősége, állapota nagyon fontos.

Gumiabroncs választék akár helyszíni kiszállítással is

A mai modern gumiabroncsok nagyon jó minőséget képviselnek, és az internet segítségével zavarba ejtő választékot találhatunk mindenféle olcsóbb és drágább gumiabroncsból, minden évszaknak és útviszonynak megfelelőt. Nem csak a nagyon drága abroncsok a jók, az olcsóbb árkategóriában is találunk egészen kiváló gumiabroncsokat, amelyek jó minőségűek és megbízhatóan használhatók sok éven keresztül.A gumiabroncsok átrakása hasznos, ha épp kerékcsere történik, illetve ha szezonálisan cserélik a gumiabroncsokat. Ilyenkor az első kereke hátulra, a hátsó kerekek előre kerülnek felszerelésre, lehetőleg a másik oldalra, mint amelyiken volt. Ez azért jó megoldás, mert így egyenletesen fog kopni mindegyik kerék, és a fékhatás is egyforma lesz a kerekeken. A rendszeres átcserélés megnöveli a gumiabroncsok élettartamát.

Érdemes legalább szezon váltáskor a kerekeket gumis szakemberrel átnézetni, nem fúródott a kerekekbe szög, csavar, nincs-e kiszakadva (sajnos a belül lévő szakadás csak akkor szokott kiderülni amikor bajt okoz, vagy ereszteni kezd a kerék.)

Ha mobilgumis -ra van szüksége, hívjon bennünket a fenti telefonszámon!