Mobilgumis Budapest

Mobilgumis Budapesten 0-2 SOS azonnali indulással 2024-ben is. Defektjavítás, gumijavítás, kerékcsere, szezonális gumiabroncsok cseréje. Új gumiabroncs kiszállítás, kerékszerelés. Akkumulátor bikázás, akkucsere, félretankolás után segítség, hogy újra működőképes legyen az autó. Jármű fertőtlenítés ózongenerátorral utána szellőztetés. Olajcsere, szűrők cseréje. Hívjon, ha professzionális SOS mobilgumis szolgáltatásokat szeretne kapni Budapest, illetve Pest megye területén.

Állandóan leereszt a kereke? Belement a szög az abroncsba?

Semmi baj, gyorsan megérkezünk, és megjavítjuk a gumiabroncsot. Professzionális szervizautóval megyünk a helyszínre, mobilgumis műhelykocsi, amely mindennel fel van szerelve pont, mint egy gumis műhely. Ereszt a szelepnél? Elmegy a nyomás a kerékből? Hívjon bennünket és indulunk segíteni. Akár javítani kell, akár új abroncsokat felszerelni, ránk számíthat bármikor, éjjel, nappal.

mobilgumis-budapest

Profi gumiszerviz szolgáltatásaink

Manapság már a korszerű technológiának és a felszerelt mobilgumis műhelyautónak köszönhetően bárhol el tudunk végezni gumiszerelési, kiegyensúlyozási, kerékszerelési feladatokat kiváló minőségben, gyorsan. Több vagyunk, mint egy mobilgumis szolgáltatás. Lehetővé tesszük bárkinek, hogy otthonában, a munkahelye előtti parkolóban vagy bármilyen általa kiválasztott helyen igénybe vegyen olyan szolgáltatásokat, amelyekhez régen egy egész gumis műhely kellett.

Nem kell többet a Gumiszerelő műhely előtt várakozni hidegben melegben, szakadó esőben. Nem kell időpontot kérni, sorban állni akkor is, ha időpontra jött, idegeskedni, hogy az utolsó pillanatban cserélik ki a gumiabroncsokat.

Bennünket felhív, egyeztetünk időpontot, helyszínt, és elvégzendő gumijavítási, gumiszerelési munkákat és a megbeszélt időpontban ott vagyunk és elvégezzük a kért feladatokat. Biztosan észre fogja venni a különbséget, hiszen amelyik ügyfelünk idáig igénybe vette szolgáltatásainkat utána már egyből bennünket fog felhívni, bármilyen kerékjavítás, kerékcsere és gumis munka esetén.

Mobil Gumiszerviz Szolgáltatásaink, amelyekkel kapcsolatban bármikor hívhat:

 • Gumijavítás, Gumiszerelés, Defektjavítás, abroncs csere,
 • Kerékcsere, szezonális gumiabroncsok cseréje,
 • Akkumulátor bikázás, akkucsere,
 • Félretankolás után segítünk a járműből eltávolítani a nem megfelelő üzemanyagot,
 • Jármű fertőtlenítés ózongenerátorral,
 • Olajcsere, szűrők cseréje,
 • Flottás gumiszerviz szolgáltatások cégeknek.
 • Gumiabroncs rendelés,
 • gumiabroncs javítás,
 • Új gumiabroncsok, kerekek beszerzése, felszerelése,

Új szolgáltatás háziasszonyoknak, elfoglalt üzletembereknek, vagy csak ha nincs kedve ilyesmivel foglalkozni. Rendeljen új gumiabroncsokat online, és szereltesse fel azokat a helyére anélkül, hogy kimozdulna az otthonából.

Mobil gumiabroncs csereszolgáltatásunk segítségével lecserélheti a gumiabroncsait újakra, feltöltheti a leengedett abroncsokat levegővel, megkeressük és kijavítjuk a gumiabroncsok hibáit.

Mobil gumiszerviz műhelykocsi

Egyedi tervezésű és gyártású műhely autóink mindennel fel vannak szerelve a jelenlegi vagy új gumiabroncsok és kerekek felszereléséhez és kiegyensúlyozásához. Beépített sűrített levegős kompresszor, áramfejlesztő, kerékszerelő gép, centrírozó (centrírozó) gépünk, illetve sok más egyéb eszközünk segítségével kereket cserélünk és javítunk, mindegy, hogy ültetett sportautóról, vagy teherautóról van szó.

Garancia, minőség

Sok ezer gumiabroncs csere és javítás után sok ügyfelünk hív vissza bennünket újra és újra, mert meg volt elégedve az általunk végzett munkával. Mi úgy dolgozunk, ahogy mi is elégedettek lennénk, ha hasonló szolgáltatásokat kapnánk. Precízen dolgozunk, de gyorsan, és nálunk az ügyfél elégedettsége a mérvadó.  Ha gumiszerelésre, gumicserére, vagy egyéb a fentiekben felsorolt szolgáltatásokra lenne szüksége, hívjon bennünket telefonon, és egyeztessünk időpontot.

Miért válasszon bennünket?

Ránk minden körülmények között számíthat, szabad kapacitásunk függvényében éjjel, nappal rendelkezésre állunk. Több évtizedes szakmai tapasztalat sok százezer megtett kilométer, többezer kicserélt, megjavított gumiabroncs, rengeteg elégedett ügyfél. Egy defektes kerekű autót olcsóbb és egyszerűbb mobilgumissal a helyszínen javítani, mint felrángatni egy autómentőre és sok pénzért elszállítani gumis műhelybe. Évtizedes tapasztalataink legjavát nyújtjuk, elégedett ügyfeleink legnagyobb örömére.

 • Udvarias megbízható munkatársak.
 • Precíz pontos munkavégzés.
 • Referenciák, ajánlások.
 • Garancia az elvégzett munkára.

Nem csak alkalmi jelleggel hívhatnak bennünket, hanem partneri szerződéssel flottakezelésre is lehetőség van. Ezt akkor célszerű választani, ha több járművel rendelkeznek és szeretnék a rendszeres kerékellenőrzést, kerékszerelést, gumiabroncs javítást megrendelni.

Ha felhív bennünket defektjavítás, egyéb azonnali kiszállást igénylő probléma miatt az alábbi információkra lesz szükségünk:

 • Pontosan hol található helyileg a jármű, ahol a segítségnyújtást kell végezni. (GPD segítségével próbálja meghatározni tartózkodási helyét, vagy keressen utca névtáblát.
 • Ha a gumi abroncssal történt defekt, leeresztett, elszakadt, stb. fontos tudni, hogy valószínűleg javítható a kerék, vagy új abroncsot kell felszerelnünk (ha pl: kiszakadt akkor az nem javítható..),
 • A defektet szenvedett autó fajtája és mérete (személyautó, ültetett sportkocsi peres gumival, teherautó, kisbusz, furgon)

Az általunk végzett gumijavítás után a centrírozást is elvégezünk speciális centrírozó gépünk segítségével. Miért fontos a centrírozás? Ha a gumiabroncs felszerelése után a kerék nem megfelelően van kiegyensúlyozva, akkor egy bizonyos sebesség felett a jármű rázkódni kezd. Ez a jármű alkatrészeire és a közlekedési komfortérzetre is rossz hatással van.

Hívása esetén azonnal indulunk, mindegy hol szenvedett defektet, és mindegy, hogy milyen napszakban. Ügyeletes mobilgumis járművünkkel a helyszínre megyünk, és megjavítjuk defektes gumiabroncsát, hogy Ön azonnal tovább indulhasson. Professzionális szervizháttérrel és magas fokú szakmai tapasztalatokkal rendelkezünk a gumijavítás szakterületén. Szolgáltatásainkat olcsó kedvező áron végezzük. Számunkra fontos az elégedett ügyfél, hiszen legközelebb is minket fog hívni, ha meg van elégedve a munkánkkal.

Bármiben segíthetünk a fenti szolgáltatásaink közül, kérjük hívjon a fenti telefonszámon!