Gumiszerelés

Gumiszerelés Budapesten SOS helyszíni kiszállással azonnal. Mozgó gumiszerviz autónk segítségével bárhol meg tudjuk javítani defektes kerekét. Hívjon ha megsérült, kilyukadt a gumija, defektet kapott, vagy más ok miatt leállt az autó. Bikázás, akku gyorssegély, akku töltés a helyszínen. Nagyon gyorsan a helyszínjre érkezünk és megkezdjük a probléma elhárítását, hogy minél előbb folytathassa útját a járművel. Minden problémára megvan a megoldás, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Mi a megoldást keressük és többnyire meg is találjuk!

Szolgáltatásaink amelyekre számíthat:

 • Képzett udvarias munkatársak, 
 • korszerű, mindennel felszerelt mobil gumiszerviz autó.
 • Gumiszerelés, gumijavítás, centrírozás
 • Lyukas gumi javítás. 
 • Bikázás, gyorstöltés, 
 • Precíz alapos és kiváló minőségű munka.
 • Segítünk félretankolás esetén.
 • Autóklíma tisztítás, fertőtlenítés, utántöltés.
 • Ózonos fertőtlenítés a helyszínen.
 • A helyszínre visszük új gumiabroncsait.
 • Helyszíni gumiszerelés, gumijavítás.

Gumiszerelő tevékenységünket és szolgáltatásainkat egy korszerű, minden igényt kielégítő mozgó gumis műhely felszerelésével és létrehozásával kezdtük. A cél az volt, hogy egy olyan szervizautót sikerüljön kialakítani amelyik segítségével egy berendezett gumis műhely összes feladata és tevékenysége kiváltható. A kerék le és felszerelése, a kerékabroncs lehúzása a felniről, illetve a kíméletes felrakása régebben csak kézi szerszámokkal volt elképzelhető. Manapság már viszont a korszerű magnézium és alufelnik korában elképzelhetetlen, hogy kézzel feszegessük a gumit amikor erre kifejezetten korszerű célszerszámok léteznek. A gumiabroncs fel és leszerelése gyerekjáték a gumiszerelő géppel, amelyet gumis szervizautónkba elsőként beépítettünk. Szükség van még korszerű kompresszorra is, hiszen minden gumiabroncsot pontosan a keréknek, és az időjárási viszonyoknak megfelelő referenciaértékre kell fújni. A kereket nem ajánlatos sem túlfújni, sem alacsonyabb keréknyomást hagyni. A túlfújás esetén pattoghat a jármű, az abroncs a közepén jobban fog kopni, miközben az abroncs széle hozzá sem ér az út felületéhez. Ezáltal a fékerő és a tapadás is gyengébb, és a sodródás miatt a jármű balesetveszélyessé válik. Ha viszont nincs meg a kerékben a megfelelő nyomás, akkor a gumi szétterül az aszfalton, a jármű mozgása imbolygóvá válik, a fogyasztás megnő. A gumikopás sem lesz egyenletes, a gumi abroncs nyúlik, és a jármű oldalra is kilenghet. Összességében mindkét verzió nagyon veszélyes ezért nem ajánlott a keréknyomás referencia értékeket megváltoztatni.

Gumiszerelő szolgáltatásainkat bárki elérheti ha Budapesten vagy környékén lakik, illetve ezen a környéken szeretne mobil gumiszerviz szolgáltatásokat igénybe venni. 

Nem csak magánszemélyeknek kínáljuk mobilgumis szolgáltatásainkat, hanem cégeknek is rendelkezésére állunk flottás gumiszereléssel. Kívánságra a helyszínre visszük járművei gumiabroncsait, és a helyszínen kicseréljük őket. Gumiszerviz a cégénél, ez a megoldás nem csak anyagilag előnyös. Kedvező árakon végezzük mobilgumi szerelő szolgáltatásainkat a helyszínen ami nagyon kényelmes, és a gumiabroncsokat is olcsón szerezzük be, illetve szállítjuk ki. Ezekre az abroncsokra többnyire kátyúgaranciát is ad a forgalmazó illetve gyártó. Az egyetlen kitétele, hogy a garanica érvényesítéséhez csak szakszerviz szerelheti fel őket, és a szerelésről számlával is rendelkezni kell. Egy járművön minimum 4 kerék van amelyik jó minőségű, strapabíró kerekek esetén már jelentős költséget képviselhet. Ezért a kátyúgarancia egyfajta biztosításnak is tekinthető.

Mobilgumis és helyszíni szerelési javítási szolgáltatásainkat ügyeletio rendszerben nyújtjuk tehát éjjel nappal hívhatóak vagyunk a hét bármely napján non-stop.

Ha bármi probléma adódik a gumiabroncsokkal, a járművel és nem tud tovább haladni hívjon bennünket a fenti telefonszámon és indulunk segíteni. Mobil gumiszerelés Budapesten és vonzáskörzetében a hívása után azonnal indulunk segíteni, és lehetőségek szerint valamint a forgalmi helyzet függvényében nagyon hamar a helyszínre szoktunk érkezni. Kérdése van: Hívjon bennünket és válaszolunk. Árajánlatot szeretne kérni? Hívjon és azonnal árajánlatot adunk az elvégzendő munkákra.