Mobil gumiszerviz

Mobil gumiszerviz Budapesten és Pest megyében éjjel, nappal, azonnal indulunk SOS. Semmi nem lassítja le annyira a járművet, mint a defektes gumiabroncs. Már a következő gumiszervizig eljutni is problémás lehet. A nagy sebességnél történő defekt az esetek 90%-ban lehetetlenné teszi a tovább haladást, mert eltűnik a nyomás a gumiabroncsból, általában szét is szakad, ezért nem lehet mást tenni, mint félreállni az út szélére és várni a a mobil gumiszerviz autót.

mobil gumiszerviz

Szolgáltatásainkat azért fejlesztjük évről évre Budapesten és Magyarország egész területén, hogy ügyfeleinknek ne kelljen túl sokáig várakozniuk az út szélén a defektes abronccsal.

Gumiabroncs javítás, defektes abroncs javítás, új gumiabroncsok felszerelése, beforgatása, ránk számíthat éjjel, nappal 0-24-óráig. Hívjon a fent látható telefonszámra kattintva és indulunk segíteni.

MOBIL GUMISZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

Több vagyunk, mint egy mobilgumis szolgáltatás. Lehetővé tesszük bárkinek, hogy otthonában, a munkahelye előtti parkolóban vagy bármilyen általa kiválasztott helyen igénybe vegyen olyan szolgáltatásokat, amelyekhez régen egy egész gumis műhely kellett. Manapság már a korszerű technológiának és a felszerelt mobilgumis műhelyautónak köszönhetően bárhol el tudunk végezni gumiszerelési, kiegyensúlyozási, kerékszerelési feladatokat kiváló minőségben, gyorsan. Vége a gumis műhelyek előtti várakozásnak hidegben melegben, szakadó esőben. Nem kell időpontot kérni, sorban állni akkor is ha időpontra jött, idegeskedni, hogy az utolsó pillanatban cserélik ki a gumiabroncsokat.

Bennünket felhív, egyeztetünk időpontot, helyszínt, és elvégzendő gumijavítási, gumiszerelési munkákat és a megbeszélt időpontban ott vagyunk és elvégezzük a kért feladatokat. Ugye mennyire másképp hangzik?

Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

  • Gumiszerelés, gumiabroncs javítás,
  • Defektjavítás, gumijavítás,
  • Kerékcsere, szezonális gumiabroncsok cseréje,
  • Új gumiabroncsok, kerekek beszerzése, felszerelése,
  • Akkumulátor bikázás, akkucsere,
  • Félretankolás után segítség, hogy újra működőképes legyen az autó,
  • Jármű fertőtlenítés ózongenerátorral (szellőztetéssel),
  • Olajcsere, szűrők cseréje,
  • Flottás gumiszerviz szolgáltatások cégeknek.

 GUMIABRONCS RENDELÉS

Rendeljen új gumiabroncsokat online, és szereltesse fel azokat a helyére anélkül, hogy kimozdulna az otthonából! Háziasszonyoknak, elfoglalt üzletembereknek, vagy csak ha nincs kedve ilyesmivel foglalkozni. Hívjon!

Mobil gumiabroncs csereszolgáltatásunk segítségével lecserélheti a gumiabroncsait újakra, feltöltheti a leengedett abroncsokat levegővel, megkeressük és kijavítjuk a gumiabroncsok hibáit. Belement a szög az abroncsba? Semmi baj, kivesszük, és megjavítjuk a gumiabroncsot. Ereszt a szelepnél? Elmegy a nyomás a kerékből? Állandóan leereszt a kereke? Semmi gond, hívjon bennünket és indulunk segíteni. Akár javítani kell, akár új abroncsokat felszerelni, ránk számíthat bármikor, éjjel, nappal.

MOBIL GUMISZERVIZ MŰHELYKOCSIK

Saját tervezésű és gyártású műhely autóink mindennel fel vannak szerelve a jelenlegi vagy új gumiabroncsok és kerekek felszereléséhez és kiegyensúlyozásához. Saját beépített sűrített levegős kompresszor, áramfejlesztő, kerékszerelő gép, centrírozó (centírozó) gépünk, illetve sok más egyéb eszközünk segítségével kereket cserélünk és javítunk, mindegy, hogy ültetett sportautóról, vagy teherautóról van szó.

GUMIABRONCS FORGATÁS

Forgattassa át a gumiabroncsokat, miközben otthonában kényelmesen végzi egyéb teendőit. Mobil abroncsforgató szolgáltatásunk javítja a biztonságot, maximalizálja az abroncs élettartamát és megakadályozza az egyenetlen kopást. Ha rendszeresen át vannak forgatva a gumiabroncsok a járművön, akkor egyenletesebben kopnak, és hosszabb élettartamot garantálnak a gyártók is. Az átforgatás során ellenőrizzük, hogy nincs idegen anyag a gumiban (szög, csavar, fémszilánk, esetleg szakadás, szál szakadás) ezeket egyébként nem biztos, hogy a hétköznapi használat során felfedezzük. Ha viszont negyedévente ellenőrizteti a gumiabroncsokat, illetve át is forgattatja, akkor jó eséllyel megelőzhet nagyobb problémákat, defektet, karambolt, kerék leengedést útközben.

FÉLRETANKOLÁS UTÁN

Félretankolás után is hívhat bennünket. Félretankolás esetén fontos, hogy ha észrevette akkor ne indítsa be az autót vagy ha beindította, akkor állítsa le. Segítünk a nem megfelelő üzemanyag leengedésében, és a megfelelő üzemanyag tankolásában, hogy újra működő képes legyen a járműve károsodás nélkül.

Ügyfeleink kérhetnek helyszíni szolgáltatásokat a gumiszerelés mellé is, például kicseréljük a járműben az olajat, a szűrőket, kitisztítjuk az autó klímaberendezését, és feltöltjük az évszaknak megfelelő folyadékokkal is. Miért is menne 3-4 különböző helyre, ha mindezeket a szolgáltatásokat egy helyen, az otthonában, illetve a munkahelyén is igénybe veheti? Akár a nyári gumikat cserélné télire, akár a téli gumikat nyárira, hívhat bennünket a jármű időszakos, szezonális felkészítésére is.

MOBILGUMIS ÁRAK

Mobilgumis árainkat megtalálja a weboldalunkon vagy kérjen árajánlatot! Mobil gumiszerviz árainkat úgy állítottuk össze, hogy bárki megengedheti magának a helyszíni szolgáltatásainkat. Kedvező árak, korrekt szolgáltatásokkal.

MINŐSÉG, GARANCIA  

Mi úgy dolgozunk, ahogy mi is elégedettek lennénk, ha hasonló szolgáltatásokat kapnánk. Precízen dolgozunk, de gyorsan, és nálunk az ügyfél elégedettsége a mérvadó. Sok ezer gumiabroncs csere és javítás után sok ügyfelünk hív vissza bennünket újra és újra, mert meg volt elégedve az általunk végzett munkával. Ha gumiszerelésre, gumicserére, vagy egyéb a fentiekben felsorolt szolgáltatásokra lenne szüksége, hívjon bennünket telefonon, és egyeztessünk időpontot.