hivjon

 

Mobilgumis Budapest

SOS MobilGumis 0-24-óráig non-stop! Helyszíni defektjavítás. Defektes lett a gumija? Lerobbant az út szélén? Azonnali segítségre van szüksége? Akkor hívja a mobilgumist! Korszerű szervizautó, helyszíni defektjavítás gyorsan és szakszerűen, Mobil Gumicsere azonnal indulunk! Korrekt mobilgumis árak nappal munkaidőben hétfőtől péntekig 8:00-17:00-ig, illetve szombaton 8:00-12:00-ig érvényesek.

Ettől eltérő időpontban hívjon és kérjen árajánlatot.

mobilgumis

 Az árak helyszíni, minimum négy darabos gumiszerelés esetén érvényesek. Olcsó árak, precíz munkavégzés, gyors kiszállásal ünnepnapokon is.

mobilgumis-kapcsolat

Kapcsolat

Hogy tudom felvenni a kapcsolatot a mobilgumisokkal? Hívjon bennünket a fent látható telefonszámon a nap bármely órájában, non-stop 0-24-óráig bármikor. Mondja el ügyeletes munkatársunknak telefonon, hogy miben segíthetünk. Amikor telefonál szükségünk lesz az alábbi adatokra: Név, cím telefonszám, hol található a jármű, van-e valamilyen körülmény ami miatt nem lehet a járművet egyszerűen megközelíteni. Kérjük pontosan adja meg tartózkodási helyét, hogy megtaláljuk. Ezután munkatársunk telefonon árajánlatot ad. Ha elfogadja ezt az árajánlatot, akkor mukatársunk késedelem nélkül elindul Mobilgumis szervizautóval az Ön segítségére. Várjuk hívását!

mobil-gumiszerviz-arak

Mobil gumiszerviz árak

Mobilgumis árak Minőségi mobilgumis szolgáltatások olcsón! A feltüntetett árak nappal munkaidőben hétfőtől péntekig 8:00-17:00-ig, illetve szombaton 8:00-12:00-ig érvényesek. Ha ettől eltérő időpontban szeretné szolgáltatásainkat igénybe venni hívjon és kérjen árajánlatot. Az árak helyszíni, minimum négy darabos gumiszerelés esetén érvényesek. Ennél kisebb db-szám esetén 15e Ft akkor is ha csak egy db kereket kell szerelni. Miért válasszon bennünket? A Mobilgumi SOS helyszíni gumiabroncs szerviz kényelmesebb, idő és költséghatékonyabb, mint megkísérelni a járművel bejutni egy gumis műhelybe. Cégünk segítségével rendeljen gumiabroncsokat online, ütemezze a kerékcserét akkor amikor Önnek a legjobb, mi pedig megjelenünk az Ön által kiválasztott időintervallumban, és elvégezzük ugyanazokat a gumis munkákat…

bikazas

Bikázás

Nem indul az autója, lemerült vagy meghibásodott az akkumulátor? Hívjon bennünket a fenti telefonszámon, azonnal indulunk és segítünk Önnek! Ha akkumulátor indítózásra, másnéven bikázásra van szüksége jó helyen jár, tudunk segíteni. Az akkumulátorban kémai reakciók zajlanak le amikor feltöltik őket, és akkor is amikor kivesszük ezt a töltést belőlük. A modern fejlesztésű erős és tartós akkumulátor biztonságos üzemeltetésének a feltétele, hogy időnként működtessük az akkumulátort, azaz a generátor feltöltse őket, és merítsük is az áramot igénylő fogyasztók bekapcsolásával. Az akkumulátorokon általában feltüntetik, hogy a garacia lejárta után hány évig maradnak üzemképesek normál körülmények között. Ha ez az idő lejár, célszerű…

Árajánlat kérés

Árajánlat

Mobil gumiszerviz szolgáltatásainkat igénybe veheti a nap 24-órájában Budapesten és környékén. Céges flottaszervizre is van lehetőség, előzetes árajánlatkérés után. Az alábbi űrlapon árajánlatot kérhet: